The Aristocrats

Güncelleme Tarihi:

The Aristocrats
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2012 15:18

Indigo
22.03.2012
21:00

Haberin Devamı

The Aristocrats:
Guthri Govan(Gitar), Marco Minnemann (Davul),  Bryan Beller (Bas Gitar) gibi olağandışı müzisyenlerden kurulu bir grubun ismi başka ne olabilirdi ki!Geçen yıl ağırladığımız ve bizlere müthiş performansı ile inanılmaz anlar yaşatan Guthrie Govan, bu kez yanına Marco Minnemann ve Bryan Beller gibi iki ayrı devi  birden alıp karşımıza geliyor.

Guthrie Govan
Yaşayan en iyi gitar virtüözlerinden biri olan Guthrie, kendi solo albümü olan “EroticCakes”ten sonra ilk kez yeni parçaları ile sevenleri ile buluşuyor. Grubun  diğer bir ağır topu olan Bryan Beller;SteveVai, Dethklok, Mike Keanelly gibi çok önemli grup ve sanatçılarla çalışmış sıra dışı bir basçı olarak öne çıkarken,Rock-Fusion ve özellikle bas gitarla ilgilenenler için önemli bir isim olarak dikkat çekiyor. Marco Minnemann ise ayrı bir efsane. Özellikle davul dünyasının çok yakından takip ettiği Marco Minnemann, Dream Theater davulcu seçmelerinde de yer almış; Adrian Belew, Necrophagist, Kreator UKZ gibi farklı soundlara sahip grup / sanatçılarla da çalışmış dahi bir davulcu olarak bu projede yer alıyor.

Haberin Devamı

Gecenin önemli konuklarından biri de ünlü bir kemane ustası olan Ozan Bircan. Sanatçı, Büyük Şehir Belediye Kent Orkestrası müzisyenlerinden olup aynı zamanda da İ.T.Ü’de öğretim görevlisi olarak müzik hayatına devam etmektedir. Yakında yayınlayacağı ilk albümü öncesi busahnede yer alacak olan Ozan Bircan, Türk Müziği ve enstrümanlarının tanıtımı açısından önemli olabilecek güzel bir performans sunacaktır. 22 Mart 2012 akşamı kimseye söz vermeyin! Her zaman görmeye alışık olmadığımız bu üç büyük devin sahnesi, müzisyen olan ve olmayan herkesi derinden etkileyecek. İndigo’da saat 21.00'de sahne alacak The Aristocrats, güzel sürprizleri ve performansları ile huzurlarınızda olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!