'Teraryum Atölyesi' ne büyük ilgi

Güncelleme Tarihi:

Teraryum Atölyesi ne büyük ilgi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2015 11:51

Cemile Sultan Korusu’nun Kış Bahçesi etkinlikleri kapsamında “Teraryum Atölyesi” düzenlendi.

Haberin Devamı

Evbahçe Dergisi işbirliğiyle düzenlenen atölyenin VIP açılışı, 15 Aralık Salı günü Terrarium Heaven’ın kurucusu Berna Eren’in eğitmenliğinde gerçekleşti.

Aralarında, Perihan Akı, Neslihan Kozanoğlu, Nuray Güllü, Banu Sağnak, Şebnem Özinal, Esra Seziş Kiğılı, Mudo Concept Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Sevin Edirnecik ve Doğan dergi Grubu’ndan Ferhan Kaya Poroy, EvBahçe Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Elif Ergün Tunçer, Elele Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Gözde Kaynak, Formsante Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Deran Çetinsaraç gibi bir çok gazeteci yer aldı.

Teraryum Atölyesi ne büyük ilgi

Atölye, iki aşamada gerçekleşti. İlkinde katılımcılar cam kavanozların içinde teraryum yaparken, ikincisinde ise şık saksılar içinde mini sukkulent bahçeleri tasarladılar.

Haberin Devamı

ÇİÇEK ATÖLYESİ, OCAK –ŞUBAT AYLARINDA DA DEVAM EDECEK!

Büyük ilgi gören çiçek atölyesi, Ocak ayı ikinci yarısı ve Şubat ayında da devam edecek. Cemile Sultan Korusu’nun Kır Tepe/Kış Bahçesi’nde gerçekleşecek olan atölyede, katılımcılar 450 lira ila 500 lira arasında bir kurs ücretiyle hem eğitim alacak, hem çiçek tasarımlarına sahip olacak, hem de öğle yemeğinde buluşacaklar.

 

BAKMADAN GEÇME!