Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? İşte Zuhal Topal'la Sofrada birincisi ve haftanın puan durumu

Güncelleme Tarihi:

Zuhal Topalla Sofrada kim kazandı İşte Zuhal Topalla Sofrada birincisi ve haftanın puan durumu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2021 19:29

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında birinci olan isim belli oldu. 5 Şubat tarihli Zuhal Topal'la Sofrada'nın son bölümünde en yüksek puanı alan yarışmacı haftanın birincisi olurken, rakiplerinden daha düşük puanı alan gelinler 15 bin TL'ye veda etmenin üzüntüsünü yaşadı. Kayınvalidelerin ve Zuhal Topal'ın cuma günü verdiği puanlar, "Zuhal Topal'la Sofrada birincisi kim oldu?" sorusunu yanıta kavuşturdu. Final gününde yarışan Fatma Hanım'a verilen puanlar gerginliğe neden oldu. İşte, Zuhal Topal'la Sofrada haftanın puan durumu.

Haberin Devamı

Zuhal Topal'la Sofrada da final heyecanı 5 Şubat Cuma günü yaşandı. Haftanın beş günü ekranlara gelen yarışmanın final gününde Fatma Hanım yarıştı. 1-5 Şubat haftasında Zuhal Topal’la Sofrada'nın birincisi olan isim kayınvalidelerden ve Zuhal Topal'dan toplam 33 puan alan Fatma Hanım oldu. Toplam 19 puan alarak haftanın sonuncusu olan Nurgül hanım ise 15 bin TL'ye veda eden ilk yarışmacı oldu. En iyi konsept yemeğini yapan isim bu hafta Elif Hanım seçildi. 

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA PUAN DURUMU

Zuhal Topal'la Sofrada haftanın yemeği soğan kebabı olarak belirlendi. En iyi konsept yemeğin yapılmaya çalışıldığı haftada kayınvalideler görüşlerini paylaştı. Zuhal Topal ise haftanın en iyi soğan kebabı yemeğinin Elif Hanım'a ait olduğunu açıkladı.

Zuhal Topal'ın da oylarının geçerli olduğu final gününde Nurgül Hanım toplam 19 puan alarak haftayı beşinci olarak tamamladı. Haftanın dördüncüsü olan Pınar Hanım ise toplamda 21 puan alabildi. Kayınvalidelerden 23 Zuhal Topal'dan ise 7 puan alan Gamze Hanım, 30 puanla haftanın üçüncüsü oldu. Bir puan farkla 15 bin TL'yi kaybeden Elif Hanım ise toplamda 32 puanla haftanın ikincisi oldu.

Haberin Devamı

25 puan kayınvalidelerden, Zuhal Topal'dan ise 8 puan alan Fatma Hanım 33 puanla haftanın birincisi seçildi. Fatma Hanım sevinç gözyaşlarına boğuldu.

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA DÖRDÜNCÜ GÜNÜN PUANLARI

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında, 4 Şubat Perşembe günü Gamze Hanım yarışmıştı. Kayınvalidelerden toplam 23 puan alan Gamze Hanım'a verilen puanlar şöyle olmuştu;

Güliser Hanım:5

Seher Hanım:5

Zeynep Hanım:10

Hatice Hanım:3

 

BAKMADAN GEÇME!