Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? İşte 9 Nisan Zuhal Topal'la Sofrada birincisi ve haftanın puan durumu

Güncelleme Tarihi:

Zuhal Topalla Sofrada kim kazandı İşte 9 Nisan Zuhal Topalla Sofrada birincisi ve haftanın puan durumu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2021 19:47

Zuhal Topal'la Sofrada birincisi cuma günü belli oldu. Hafta içi her gün ekranlara gelen yarışmada bir final günü daha geldi çattı. Final heyecanının yaşandığı Zuhal Topal'la Sofrada'nın 9 Nisan tarihli bölümünde en yüksek puanı alan yarışmacı 15 bin TL'yi kazanırken, dört gelin para ödülünü kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı. Bu haftanın yemeği olan galetteyi en iyi yapan gelin Eda Hanım seçildi. Gün sonunda ise Zuhal Topal'ın açıkladığı haftanın puanları Zuhal Topal'la Sofrada birincisi kim oldu? sorusunu yanıta kavuşturdu. İşte, 9 Nisan Zuhal Topal'la Sofrada kazananı ve bu haftanın puan durumu...

Haberin Devamı

Zuhal Topal'la Sofrada kazananı final günü netlik kazandı. Gelinlerin yemek yapıp kayınvalidelerin de puan verdiği Zuhal Topal'la Sofrada'nın 9 Nisan Cuma günü Fox TV ekranlarında yayınlanan son bölümünde, haftanın puanları açıklandı. Zuhal Topal'ın da puanlarının birinciyi seçmede etkili olduğu 5-9 Nisan haftasında, büyük ödüle veda eden ilk isim Saniye Hanım oldu. Toplamda 15 puan alan Saniye Hanım haftanın beşincisi oldu. 23 puan alan Gülnur ve Gamzenur Hanım ise dördüncülüğü paylaştı. Toplamda 31 puan alan yarışmacı gün sonunda haftanın kazananı ilan edildi. 

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Puanlama anından önce sunucu Zuhal Topal haftanın yemeği galatte için kayınvalidelerin fikirlerini aldı. Kayınvalideler en iyi galette yemeğini yapan yarışmacı için kendi oylarını açıkladı. Oy sonuçlarına göre en iyi galetteyi yapan gelin Eda Hanım seçildi.

Haberin Devamı

Final anında ise tüm haftanın puanlarını Zuhal Topal tek tek açıkladı. Bu hafta toplamda 15 puan alabilen Saniye Hanım haftanın sonuncusu oldu.

Eşitlik yaşanmasından dolayı Gamzenur ve Gülnur Hanım haftayı dördüncü olarak tamamladı. Hafta boyunca 23 puan alan Gülnur Hanım ve Gamzenur Hanım'ın yaşadığı üzüntü gözden kaçmadı. Kayınvalidelerden 22, Zuhal Topal'dan ise 6 puan alan Dilek Hanım toplam 28 puanla bu haftanın ikincisi oldu. 

24 puan kayınvalidelerden, 7 puan da Zuhal Topal'dan alan Eda Hanım ise 31 puanla haftanın birincisi seçildi. 15 bin TL'lik hediye çekini kazanan Eda Hanım büyük sevinç yaşadı.

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA'NIN BU HAFTAKİ YARIŞMACILARI

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının 5-9 Nisan haftasında şu isimler yarışmıştı;

Zuhal Topal'la Sofrada 5 Nisan Pazartesi

Dilek Boran ve Rukiye Boran

Zuhal Topal'la Sofrada 6 Nisan Salı

Gamzenur Acar ile kaynanası Pakize Acar

Zuhal Topal'la Sofrada 7 Nisan Çarşamba

Eda Turan ile kayın validesi Sultan Turan

Zuhal Topal'la Sofrada 8 Nisan Perşembe

Saniye Atar ile kaynanası Kadire Atar

Zuhal Topal'la Sofrada 9 Nisan Cuma

Ayşe Gülnur Gültekin ile kaynanası Zeliha Gültekin

 

BAKMADAN GEÇME!