Zuhal Topal'la Sofrada birincisi kim oldu? 9 Ekim Zuhal Topal'la Sofrada para ödülünü kazanan isim

Güncelleme Tarihi:

Zuhal Topalla Sofrada birincisi kim oldu 9 Ekim Zuhal Topalla Sofrada para ödülünü kazanan isim
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2020 02:59

Zuhal Topal'la Sofrada birincisi haftanın final gününde belli oldu. Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının 9 Ekim tarihli bölümünde kayınvalidelerin beş gün boyunca gelinlere verdiği puanlar açıklandı ve 15 bin TL değerindeki para ödülünü alan isim kesinleşti. Zuhal Topal'ın oylarının da geçerli olduğu yarışmada bu hafta üzücü bir olay da yaşandı. Kayınvalide Ayten Çayırdere'nin hayatını kaybettiği öğrenildi. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada birincisi kim oldu? İşte, 9 Ekim Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi ve para ödülünü kazanan isim.

Haberin Devamı

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında cuma günü final heyecanı yaşandı. Pazartesi gününden beri bir hafta boyunca gelinlerin yemek yaptığı yarışmada kayınvalideler gelinlerin puanlarını verdi. Gaye Hanım, Elif Hanım, Meryem Hanım, Gülşen Hanım ve Mihayela Hanım'ın yarıştığı haftada perşembe günü Gülşen Hanım toplam 30 puan almıştı.

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA BİRİNCİSİ BELLİ OLDU

Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi final anında belli oldu. Zuhal Topal'ın da oylarının geçerli olduğu son bölümde para ödülüne ilk veda eden isimler Elif ve Gaye Hanım oldu. Birinci olan isim ise Mihayela Hanım oldu. Mihayela Hanım toplam 31 puanla birinci oldu.

Gülşen Hanım ise 1 puan farkla 2. oldu. Gülşen Hanım'ın kayınvalidesi Ayten Hanım gözyaşlarını tutamadı.

DÖRDÜNCÜ GÜNDE VERİLEN PUANLAR

Haberin Devamı

Zuhal Topal'la Sofrada 8 Ekim haftanın puan durumu şöyle oldu;

Fidan Özdemir 6

Güleser Bilgili 6

Melek Kepçeoğlu 5

Emine Çakır Üpcin 6

Zuhal Topal 7

TOPLAM: 30

BAKMADAN GEÇME!