Zuhal Topal'la Sofrada birincisi kim oldu? 30 Nisan Zuhal Topal'la Sofrada kazananı 15 bin TL'yi aldı

Güncelleme Tarihi:

Zuhal Topalla Sofrada birincisi kim oldu 30 Nisan Zuhal Topalla Sofrada kazananı 15 bin TLyi aldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2021 20:06

Zuhal Topal'la Sofrada kazananı, cuma akşamı belli oldu. Final heyecanının yaşandığı Zuhal Topal'la Sofrada'nın 30 Nisan tarihli bölümünde en yüksek puanı alan yarışmacı 15 bin TL'yi kazanırken, diğer dört gelin büyük ödüle veda etti. Damla Hanım’ın yarıştığı final gününde tüm haftanın puanlarının gün sonunda açıklanmasının ardından Zuhal Topal’la Sofrada birincisi kim oldu? sorusunu yanıta kavuşturdu. Eşitliklerin olduğu haftada gün sonunda bir gelinin yüzü güldü. İşte, 30 Nisan Zuhal Topal'la Sofrada birincisi ve haftanın puan durumu.

Haberin Devamı

Zuhal Topal'la Sofrada birincisi final günü netlik kazandı. Hafta içi her gün ekranlara gelen yarışmada bir final günü daha geldi çattı. Fox TV ekranlarında yayınlanan yarışmanın 30 Nisan tarihli son bölümünde. Zuhal Topal'ın da puanlarının birinciyi seçmede etkili oldu. 26-30 Nisan haftasında büyük ödüle veda eden ilk isim Damla Hanım oldu. Haftanın birincisi 27 puan alarak 15 bin TL'nin sahibi oldu.

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Zuhal Topal bir haftanın toplam puanlarını final anında tek tek açıkladı. Verilen oylamaların açıklanması ise haftanın beşincisi cuma günü yarışan Damla Hanım oldu. Toplamda 21 puan alan Damla Hanım büyük ödüle veda etmenin üzüntüsünü yaşadı.

Kayınvalidelerden ve Zuhal Topal'dan 24 puan alan Melek Hanım ise haftayı dördüncü olarak tamamladı. Eşitliklerin olduğu haftada Tuba ve Serpil Hanım 26 puan alarak ikinciliği paylaştı.

Haberin Devamı

Bir hafta boyunca 27 puan alan Nilay Hanım ise haftanın kazananı oldu. 15 bin TL'lik hediye çekini alan yarışmacı final anında oldukça mutlu oldu.

HAFTANIN DÖRDÜNCÜ GÜNÜ VERİLEN PUANLAR

29 Nisan Perşembe günü Melek Hanım yarışmıştı. Toplamda 18 puan alan Melek Hanım'a verilen puanlar haftanın dördüncü gününde şöyle olmuştu;

Ayşe Ansa Hanım: 3

Herdem Hanım: 4

Atiye Hanım: 6

Fatma Hanım: 5

BAKMADAN GEÇME!