Zuhal Topal'la Sofrada birincisi kim oldu? 25 Eylül Zuhal Topal'la Sofrada 15 bin TL para ödülünü kazanan isim

Güncelleme Tarihi:

Zuhal Topalla Sofrada birincisi kim oldu 25 Eylül Zuhal Topalla Sofrada 15 bin TL para ödülünü kazanan isim
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2020 03:01

Zuhal Topal'la Sofrada birincisi belli oldu. Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının 25 Eylül tarihli bölümünde bir hafta boyunca verilen puanlar açıklandı ve 15 bin TL'yi almaya hak kazanan isim netleşti. Zuhal Topal'ın oylarının da etkili olduğu yarışmada 5 gün boyunca gelinlerin yaptıkları yemeklere kayınvalidelerin verdiği puanlar birinciyi seçmede belirleyici oldu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada birincisi kim oldu? İşte, 25 Eylül Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi ve para ödülünü kazanan isim.

Haberin Devamı

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında haftanın final heyecanı yaşandı. Bir hafta boyunca beş gelinin mutfakta en iyi yemekleri yaptığı yarışmada kayınvalideler gelinlerin puanlarını verdi. Final anında en az puanı alarak birinciliğe veda eden ilk isimler Ecem ve Derya oldu. Kayınvalidelerin yaptığı tadımın ardından Zuhal Topal’la birincisi olan isim 15 bin TL’nin sahibi oldu. Zuhal Topal'la Sofrada kazananı toplam 33 puan aldı. 

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA BİRİNCİSİ BELLİ OLDU

Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi final anında belli oldu. Zuhal Topal'ın da oylarının geçerli olduğu son bölümde Ecem, Derya, Zuhal en az puanı alarak birinciliğe veda etti. Birinci olan isim ise Melike oldu. Melike kayınvalidelerde 25 Zuhal Topal'dan da 8 puan alarak 33 puanla haftanın birincisi seçildi. Böylece Melike, Hanım, 15 bin TL'lik hediye çekini almaya hak kazandı.

Haberin Devamı

DÖRT GÜNDE VERİLEN PUANLAR

Zuhal Topal'la Sofrada 24 Eylül haftanın puan durumu şöyle oldu;

FİLİZ: 6

GÖNÜL: 5

ALTUN :5

LEYLA: 6

ZUHAL TOPAL: 6

BAKMADAN GEÇME!