Zuhal Topal yeni bölüm ne zaman? Zuhal Topal sezon finalinde kim birinci oldu?

Güncelleme Tarihi:

Zuhal Topal yeni bölüm ne zaman Zuhal Topal sezon finalinde kim birinci oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2020 16:25

Hafta içi her gün aynı saate izleyicilerle buluşan Zuhal Topal'la Sofrada yarışması bugün yayınlanmadı. Programın son bölümünü kaçıranlar, 'Zuhal Topal neden yok, yeni bölüm ne zaman?' sorularına yanıt arıyor. Zuhal Topal'la Sofrada programı en son 12 Haziran Cuma günü izleyici karşısına çıkmıştı. Peki, Zuhal Topal yeni bölüm ne zaman? Zuhal Topal sezon finalinde kim birinci oldu? İşte Zuhal Topal'la Sofrada yeni bölümleriyle ilgili açıklama...

Haberin Devamı

Zuhal Topal'la Sofrada programı ekran macerasına sezon finali nedeniyle ara verdi. İkinci sezonunu tamamlayan Zuhal Topal'la Sofrada'nın yayın saatinde Mucize Doktor dizisi yer alıyor. Programa adını veren Zuhal Topal, 'Zuhal Topal'la neden yok, yeni bölüm ne zaman, sezon finali mi yaptı? soruları için açıklamada bulunmuştu. 

Sezon finali haberini 11 Haziran tarihli bölümde veren Zuhal Topal şu açıklamayı yapmıştı:

"Sezonu kapatıyoruz, dükkan kapanıyor. Artık yeni sezon için hazırlıklara başlayacağız ama bu sezon için yarın son bölümünü çekeceğiz. Tabi ki son 3 ay içimiz buruk ve üzgündük. Ama güzel geçti, sonuç olarak herkes sağlıklı. Aldığımız yüksek tedbirlerle, sağlıkla bitiriyoruz. Biz de yeni sezon için hazırlıklara başladık, sizin için yeni sezonda çeşitli sürprizler hayal ediyoruz."

Haberin Devamı

Sezon finalinde çekilen fotoğrafı sosyal medyadan paylaşan Zuhal Topal, şu notu düştü: "Geçtiğimiz 2 sezon süresince bizimle yarışan ve birinci olan 84 ailemize toplam 1.000.000 TL para ödülü dağıttık. Yaz tatilinden sonra @zuhaltopallasofrada @foxturkiye devam edecek.

ZUHAL TOPAL SEZON FİNALİ BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Gelinlerin yaşadığı kısa tartışma sonrası Zuhal Topal haftanın puan durumunu açıkladı. Bu hafta 15 bin TL'nin sahibi olarak birinci olan isim 39 puanla Gülşah Hanım oldu. Zuhal Topal'la Sofrada puan durumu ise şöyle gelişti;

Haftanın sonuncusu 23 puanla Vahide,

Haftanın dördüncüsü 26 puanla Zübeyde,

Haberin Devamı

Haftanın üçüncüsü ise 31 puanla Gökçe oldu.

35 puanla Roza Hanım ise ikinci olurken  15 bin TL'nin sahibi 39 puanla Gülşah oldu.

BAKMADAN GEÇME!