Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu? Yemekteyiz'de kim birinci oldu?

Güncelleme Tarihi:

Yemekteyizde haftanın birincisi kim oldu Yemekteyizde kim birinci oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2019 19:24

Ekranların sevilen yemek yarışmalarından Yemekteyiz Seda Sayan'nın sunumuyla devam ediyor. Sevilen yarışma bu hafta Kırklareli'nde yapıldı. İddialı beş yarışmacının birinci olabilmek adına hünerlerini sergilediği yarışmada, beş günün sonunda aldığı puana göre birinci olarak büyük ödüle sahip olan isim belli oldu. Peki, Yemekteyiz'de bu hafta kim birinci oldu?

Haberin Devamı

Yemekteyiz'in 16-20 Eylül haftasında heyecan sona erdi. Pazartesi gününden bu yana kıyasıya yarışın devam ettiği Yemekteyiz'de, bu haftayı kimin birinci olarak kapattığı ve hangi yarışmacının kaç puan elde ettiği, Seda Sayan tarafından akşamın sonunda açıklandı. İşte, Yemekteyiz'de 16-20 Eylül 2019 haftasının kazananı...

Yemekteyiz'de haftanın beşincisi 13 puanla Süheyla oldu. Haftanın dördüncüsü 18 puan alan Güllüşah oldu. 19 puan alan Emine haftayı üçüncü olarak kapattı. Toplamda 20 puan alan Hatice ikinci olurken, haftanın birincisi ise 27 puan alan Batuhan oldu.

Yemekteyizde haftanın birincisi kim oldu Yemekteyizde kim birinci oldu

HAFTANIN YARIŞMACILARI

Yemekteyiz yarışmasının yeni hafta yarışmacıları 16 Eylül Pazartesi günü belli oldu. Birbirinden farklı karakterlere sahip isimlerin 5 gün boyunca performanslarını sergilediği Yemekteyiz'de bu akşam final heyecanı vardı. İşte, bu haftanın yarışmacıları hakkında tüm ayrıntılar...

Haberin Devamı

HATİCE KARAKUŞ

Yemekteyiz'in ilk gün yarışmacısı Hatice Karakuş, doğma büyüme Kırklarelili. Evli ve üç çocuk annesi olan yarışmacı, gündelik temizlik yaparak evinin geçimini sağlıyor. Boş zamanlarında oynamayı çok seven Hatice Hanım el lezzetine güveniyor ve birinci olmak istiyor.

SÜHEYLA ÜLKER

Yemek yarışmalarına katılmayı seven ve dereceleri bulunan Süheyla Ülker, ev hanımı. Kendisine çok güvenen yarışmacı, evli ve 2 çocuk annesi.

EMİNE SEZER

Haftanın üçüncü gününde misafirlerini ağırlayacak olan Emine Sezer, 44 yaşında ve Kırklareli'nde yaşıyor. Lakabı Süslü Emine olan yarışmacı, özellikle masa düzeni ve dekoru hakkında iddialı.

BATUHAN DERE

Finalden bir gün önce yarışacak olan Batuhan Büyükdere, 29 yaşında ve evli. Serbest meslekle uğraşan yarışmacı, menüsüne oldukça güveniyor. 

GÜLLÜŞAH ÇETİNKAYA

Finale ev sahipliği yapacak olan Güllüşah Çetinkaya, aşçı. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!