Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu? İşte haftanın kazananı

Güncelleme Tarihi:

Yemekteyizde haftanın birincisi kim oldu İşte haftanın kazananı
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2019 17:02

Onur Büyüktopçu'nun sunuculuğunu üstlendiği Yemekteyiz yarışmasında 11-15 Mart haftasının finali yapıldı. Best Of bölümleriyle ekrana gelen yarışmada, beş gün boyunca yaptıkları yemeklerle kıyasıya yarışan yarışmacılar arasında hangi ismin kaç puan aldığı ve haftayı birinci olarak bitiren yarışmacının kim olduğu belli oldu. Peki, Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu?

Haberin Devamı

Yemekteyiz'de haftanın birincisi ve 10 bin liralık ödülün sahibi belli oldu. Mutfakta maharetlerine güvenen birbirinden iddialı 5 isimin 11-15 Mart 2019 tarihleri arasında yarıştığı yarışmada kimin birinci olduğu, Onur Büyüktopçu tarafından ilan edildi. İşte, Yemekteyiz'de beş günün sonunda alınan puanlara göre birinci olan isim...

Yemekteyiz’in iddialı yarışmacıları arasında yer alan Sami Batuhan Yoldaş, haftanın birincisi olurken, haftanın ikincisi ise Nazan Hanım oldu.

11-15 MART YARIŞMACILARI

İCLAL ASLAN KİMDİR?

40 yaşında ve evli olan İclal Aslan, çiğ köfteci dükkanı işletiyor. Aslen Şanlıurfalı olan İclal Aslan, uzun yıllardır İstanbul'da yaşıyor. İlk yarışında birinci olan İclal Aslan, best of yarışında bir hayli iddialı.

SEYHAN BEKİROĞLU KİMDİR?

Haberin Devamı

9 yıllık evli ve 2 çocuk annesi olan Seyhan Bekiroğlu, 37 yaşında. Tasarımcılık yapan Seyhan Bekiroğlu, sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanıyor. Daha önce katıldığı Yemekteyiz'de birinciliği çok az bir farkla kaçıran Seyhan Hanım bu kez şampiyon olmayı hedefliyor.

NAZAN GÜNGÖRMÜŞ KİMDİR?

Best of yarışının üçüncü gün yarışmacısı Nazan Güngörmüş evli ve ev hanımı.

İLKER ÖZTEN KİMDİR?

İlker Özten, best of yarışının dördüncü gününde mücadele edecek. Moda sektöründe çalışan İlker Bey, genellikle gelinlik tasarımları yapıyor, kendisine mutfak konusunda da güveniyor.

SAMİ BATUHAN YOLDAŞ KİMDİR?

Yemekteyiz’in iddialı yarışmacıları arasında yer alan Sami Batuhan Yoldaş, bayan kuaförlüğü yapıyor. 

BAKMADAN GEÇME!