Ayaz Mehmet Kaya neden yok? Yemekteyiz'den neden diskalifiye edildi?

Güncelleme Tarihi:

Ayaz Mehmet Kaya neden yok Yemekteyizden neden diskalifiye edildi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2019 17:22

Yemekteyiz yarışmasının 9 Ekim tarihli bölümündeki görüntüler kafalarda soru işareti bıraktı. Yarışmanın üçüncü gün yarışmacısı Ayaz Mehmet Kaya’nın sözleri Seda Sayan’ın tepkisine neden oldu. Yarışmacının tavırlarına sinirlenen Seda Sayan, tepkisiz kalmadı. Peki, Yemekteyiz yarışmacısı Ayaz diskalifiye mi olacak?

Haberin Devamı

Bu hafta Gaziantep'e konuk olan Yemekteyiz’e üçüncü gün yarışmacısı Ayaz Mehmet Kaya damga vurdu. Menüsünde Gaziantep’e özgü olan hiçbir lezzete yer vermemesi nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan Ayaz Mehmet Kaya’nın ev sahipliği beğenilmedi.Yarışmacının sözleri ve davranışları karşısında çileden çıkan Seda Sayan, yarışmacının diskalifiye edilmesini talep etti. 

YEMEKTEYİZ'DEN NEDEN DİSKALİFİYE EDİLDİ?

Yarışmasının yemeklerini yemek istemeyen Seda Sayan, diskalifiye kararını şu sözlerle duyurdu: “Böyle bir yarışmacı var mı ya? Eleştiriye hiç açık değilsin. Bu sefer kararı ben veriyorum. Ayaz’ın tavırlarını hiç beğenmedim. Yarışmacı arkadaşlarına karşı da beğenmedim, bana karşı da beğenmediğim için kesinlikle diskalifiyedir.”

Gün değerlendirmesi ardından bir kez daha açıklamada bulunan Seda Sayan “

“Asla böyle olmasını istemezdim, şartlar bunu gerektirdi. Öncelikle benim olduğum masada saygısızca davranması hiç hoş değil. Eleştiriyi hareket olarak algılayan bir yarışmacı ilk kez gördüm. Bazı yerleri kestiğimiz için ekran başındaki izleyicilerimiz, ne var ne yaptı ki diye düşünebilirler. Biz oraları kestik. Bugün çok çirkin hareketlerle karşılaştık, hanımlara karşı hoş olmayan davranışlarda bulundu Ayaz. Doğru olanı yaptığıma inanıyorum, eleştirim mubahtır ancak hakaret değil. Ayrıca biz ”dedi

BAKMADAN GEÇME!