Yemekteyiz'de bu hafta kim birinci oldu? İşte 10 bin TL'lik çekin sahibi

Güncelleme Tarihi:

Yemekteyizde bu hafta kim birinci oldu İşte 10 bin TLlik çekin sahibi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2019 19:41

Yemekteyiz yarışmasının bu haftaki final bölümü yayınlandı. Hafta içi her gün aynı saatle izleyicileriyle buluşan Yemekteyiz, 18 Ocak tarihli bölümüyle bir haftayı daha geride bıraktı. Gün sonunda rakiplerinden fazla puanı toplayan bir yarışmacı birinci oldu. Peki, Yemekteyiz'de bu hafta kim birinci oldu? İşte 10 bin TL'lik çekin sahibi

Haberin Devamı

Yeni bölümleriyle kaldığı yerden devam eden Yemekteyiz’de bugün final heyecanı yaşandı. Haftanın beşinci gününde Sibel Kırlı yarıştı ve menüsüyle hem rakiplerinden hem de Onur Büyüktopçu’dan yüksek puanlar almaya çalıştı. Haftanın son gününe ev sahibi Sibel Hanım ve ilk gün yarışmacısı Yeliz Odabaş arasındaki tartışma damga vurdu.

KİM BİRİNCİ OLDU?

Yemekteyiz haftanın finali bölümünde yarışmacılardan biri 10 bin TL’lik ödülün sahibi oldu. 18 Ocak Cuma günü haftanın finalinde 10 Bin TL'lik çekin sahibi Meryem hanım oldu.

14-18 OCAK YEMEKTEYİZ YARIŞMACILARI

YELİZ ODABAŞ KİMDİR?

Yemekteyiz’in bu haftaki ilk yarışmacısı Yeliz Odabaş oldu. Aslen Artvinli ve 37 yaşında olan Yeliz Odabaş’ın 2 çocuğu var. Genç yaşlarda çalışma hayatına atılan Yeliz Hanım, satış sorumlusu olarak çalışıyor.

AYŞEGÜL KILIÇ KİMDİR?

Haberin Devamı

Yemekteyiz'in 15 Ocak tarihli ikinci yarışmacısı Ayşegül Kılıç oldu. 28 yaşında ve yatırım uzmanı. Aslen Diyarbakırlı olan Ayşegül Kılıç, kendisini tanıttığı anlarda en büyük tutkusunun yemek yapmak, müzik dinlemek ve tenis olduğunu söyledi.

SEFER ONURSAL KİMDİR?

Yemekteyiz'de hünerlerini sergileyecek olan Sefer Onursal, turizmci ve 53 yaşında. Yarışmanın ilk günün diğer yarışmacıları bir hayli zorlayan Sefer Onursal’ın menüsü merakla bekleniyor.

MERYEM DÜNDAR KİMDİR?
Aslen Maraşlı olan Meryem Dündar, 54 yaşında. 3 çocuk annesi olan Meryem Hanım bir dönem çalışmış olsa da aslında ev hanımı. Mutfak tecrübesine güvenen Meryem Hanım boş zamanlarında dikiş nakış kurslarına gidiyor.

SİBEL KIRLI KİMDİR?

5 yıllık evli ve 2 çocuk annesi olan Sibel Kırlı, 43 yaşında. Daha önce hiç çalışmadığını söyleyen Sibel Kırlı, kendini alışveriş tutkunu olarak tanımlıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!