Yaz ekranından kalan aşklar

Güncelleme Tarihi:

Yaz ekranından kalan aşklar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2016 15:18

Yaz ekranı demek, yaz aşklarının bir bir ekranda ve gönlümüzde yer etmesi demek! Yaz yaklaştıkça başlayacak hikayeleri bir bir eler, kendimize en yakın gördüğümüz hikayenin ve aşkın tarafında yerimizi alırız! Yaz ekranından kış ekranına taşımayı tercih ettiğimiz, sıcaklığıyla kışın da içimizi ısıtmasını istediğimiz çiftler hangileri?

Haberin Devamı

GİZEM VE EREN (ARKADAŞLAR İYİDİR)

Yaz ekranından kalan aşklar

Gizem ve Eren, ekrandaki diğer çiftlerden farklı olan hikayesiyle kalbimizde apayrı bir yer edindi. Gizem’in intikam hırsının ve planlarının arasında Eren’e doğru attığı adımlar, Eren’in uzun zaman sonra kendisini gerçekten anlayan ve tanıyan bir insanla karşılaşması onları özel kılan en temel etmenlerden… Birbirini tamamlayan ve birbirlerinde gerçek kimliklerini bulan çiftleri hangimiz sevmiyoruz ki, değil mi? Aralarındaki tutku ve iki oyuncunun yakaladığı güzel kimya da cabası! İdris Nebi Taşkan ve Su Kutlu, sürpriz bir uyum yakaladı! Arkadaşlar iyidir ama Gizem ve Eren bir tık daha iyi sanki…

 

Haberin Devamı

HAYAT VE MURAT (AŞK LAFTAN ANLAMAZ)

Yaz ekranından kalan aşklar

Hayat ve Murat, “teen idle” diyebileceğimiz, son zamanların en dikkat çeken isimlerinden olan Hande Erçel ve Burak Deniz’in yan yana olmasıyla dahi tüm dikkatleri üzerine çekebilecekken hikayeleri ile de büyük bir kitleye ulaştılar ve yaz aylarını sırtlayan aşk hikayelerinden oldular diyebiliriz! Hayat’ın masumiyeti, Murat’ın Hayat’la birlikte yavaştan yavaşa yıkılan duvarları derken Hayat ve Murat’ın aşkına da böylece kapıldık.

 

CANSU VE KEREM (YÜKSEK SOSYETE)

Yaz ekranından kalan aşklar

Yüksek Sosyete’nin imkansız aşıkları Cansu ve Kerem de bu yazın en dikkat çeken ikililerinden oldu. Cansu’nun da, Kerem’in de içinde bulundukları hayattan kurtulma isteği ve bu uğurda birbirlerine yalan söylemeleriyle başlayan hikayeleri öyle bir noktaya geldi ki, onların imkansız aşkı bizi içine çekti. Haliyle masalsı hikayelerine kapılmamız da uzun sürmedi. Engin Öztürk ve Hazar Ergüçlü’nün yakaladığı sürpriz kimya da buna eklenince bu aşk da kış biletini aldı!

 

Haberin Devamı

ECE VE MERT (YÜKSEK SOSYETE)

Yaz ekranından kalan aşklar

Sempatileri ve doğallıkları ile esas çiftten rol çalarak dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ece ile Mert de yazın en dikkat çeken çiftlerinden oldu! Bu doğallıkları yaz mevsimine o kadar uygundu ki, güneşin parıltısını da üstlerine alarak gözümüzü kamaştırdılar! Ozan Dolunay ve Meriç Aral’ın da katkısı yadsınamaz tabii ki! Mert ve Ece’nin doğallığını öyle güzel yansıttılar ki gözümüzü onlardan alamadık, kış sezonunu da aydınlatsınlar istedik!

 

ASLI VE ATEŞ (BODRUM MASALI)

Yaz ekranından kalan aşklar

Bodrum Masalı’nın sürpriz ikilisi Aslı ve Ateş de yaz ekranından kış ekranına taşıdığımız, sıcak aşk hikayelerinden… Aslı’nın Ateş’te yakaladığı kıvılcımla birlikte aşkı tatması, Ateş’in Aslı’da dostluğun ve karşılıksız sevginin her zerresini keşfetmesiyle birlikte onlar da bizim için çok özel oldular. Ezgi Şenler ve Alperen Duymaz’ın sıradışı uyumu da bunun en büyük etmenlerinden tabii ki!

 

Haberin Devamı

SU VE KELEBEK (BODRUM MASALI)

Yaz ekranından kalan aşklar

Bodrum Masalı’nın bir diğer çifti Su ve Kelebek… Dünyanın tüm zorluklarından habersiz bir şekilde hayatına devam eden Su ile dünyanın tüm zorluklarını küçük yaşta keşfetmiş Kelebek’in birbirlerinde keşfettiği özel ve güzel şeylerle birlikte yeşeren aşkları hangimizin dikkatini çekmedi ki, değil mi? Üstelik Dilan Çiçek Deniz ve Hilmi Cem İntepe’yi birlikte izlemek de büyük keyif!

 

DENİZ VE YİĞİT (SEVİYOR SEVMİYOR)

Yaz ekranından kalan aşklar

Birbirlerine çocukluklarından beri bağlı olan ve kalplerinden aşktan daha öte, geçmişlerinin en güzel anılarını saklayan Deniz ile Yiğit’in masalsı ve bir o kadar da nostaljik aşkı bizi içine öyle bir çekti ki, kopamaz olduk! İki insanın birbiriyle kurduğu bağın bir bedenden çok daha öte olduğunu gördük Deniz ve Yiğit’in aşkında… Kulağımızda 90’ların o güzel şarkıylarıyla birlikte çok sevdik onları, kış mevsiminde de kalplerimize konuk olsunlar istedik!

 

Haberin Devamı

PELİN VE SİNAN (TATLI İNTİKAM)

Yaz ekranından kalan aşklar

Tatlı ve bir o kadar da sempatik bir intikam oyunu olarak başlayan, Pelin’in Sinan’da gerçek aşkı tatmasıyla birlikte büyük bir aşk hikayesine dönüşen Pelin ve Sinan’ın hikayesine kapılmamak elde miydi? Sinan’ın Pelin’in naifliği ve saflığıyla yumuşayan kalbi, Pelin’in Sinan’la birlikte öğrendiği onlarca duygu derken bizim de kalbimiz onlara doğru aktı tabii ki…

 

ZEYNEP VE RÜZGAR (RÜZGARIN KALBİ)

Yaz ekranından kalan aşklar

Rüzgar’ın sevdiği kadını bir trafik kazasında kaybetmesiyle başlayan acı dolu hayatı ve sevdiği kadının kalbini taşıyarak hayatına giren Zeynep… “Kalp kalbi sevince, bir daha kopamıyor,” dedirten hikayeleriyle hepimizi ekrana bağlayan Zeynep ve Rüzgar’ın trajik ama bir o kadar da aşk dolu hikayesini de ayrı bir yerde sakladık, kış ekranında da bizlere umut olmalarını istedik!

 

Haberin Devamı

noluyo.tv Tarafından hazırlanmıştır.

 

BAKMADAN GEÇME!