Jennifer sonunda davayı açtı, boÅŸanıyorlar! Evlilikleri iki yıl zor dayandı

Güncelleme Tarihi:

Jennifer sonunda davayı açtı, boşanıyorlar Evlilikleri iki yıl zor dayandı
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 21, 2024 09:24

Gösteri dünyasından aslında herkesin uzun süredir duymaya kendini hazırladığı haber geldi... Zaten bir süredir aralarının iyi olmadığı bilinen Jennifer Lopez ile Ben Affleck boşanıyor. Hazırlıklarına başlandığı birkaç hafta önce ortaya çıkan boşanma davasını Jennifer Lopez açtı.

Haberin Devamı

Bir başka deyişle ünlü çift; görkemli düğünlerinin ikinci yıl dönümünde yollarını ayırmak için gereken resmi adımı attı.

 Dava dosyasında çiftin 26 Nisan 2024 gününden bu yana ayrı yaşadıkları bilgisi de yer aldı.

Affleck ile Lopez, 2022 yılında önce sürpriz bir Las Vegas nikahı ardından da ilk nişanlarını attıkları yerde yani Affleck'in Georgia'daki malikanesinde düzenlenen üç günlük bir düğünle hayatlarını birleştirmişlerdi. 

Öğrenildiğine göre Lopez ile Affleck, evlilik öncesi bir evlilik anlaşması yapmadı.

Bu yüzden son iki yıldaki kazanımları ortak kabul ediliyor. Bir başka deyişle bu servetin paylaşımı konusunda aralarında uzun sürecek bir çekişme yaşanabilir.

Bu, Lopez'in üçüncü, Affleck'in ise ikinci evliliğiydi. Affleck, daha önce Jennifer Garner ile evlenip boşandı. Lopez'in ise Noah Ojani, Chris Judd ve Mark Anthony ile yaptığı evlilikler boşanmayla sonuçlandı.

Jennifer sonunda davayı açtı, boşanıyorlar Evlilikleri iki yıl zor dayandı


DAVA AÇMAK İÇİN ÖZELLİKLE 20 AĞUSTOS GÜNÜNÜ SEÇTİ
Bu arada Lopez'in boşanma davasını açmak için 20 Ağustos'u beklemesinin de özel bir nedeni var. Tam da üç gün üç gece süren ikinci evlilik törenlerinin yıl dönümü o gün.

Magazin basınının kendilerine taktığı isimle Bennifer önce 16 Temmuz'da Las Vegas'ta bir nikah kıydı. Ondan yaklaşık bir ay sonra 20 Ağustos'ta da Affleck'in Georgia'daki malikanesinde düğün başladı.

Bu arada bu malikanenin çift için başka bir anlamı da var: İlk nişanlandıklarında ilişkilerinin yürümediğine ve ayrılmaları gerektiğine karar verdikleri yer de burasıydı. 

Kısacası Lopez ile Affleck'in evliliği bir dizi sembol tarihle son noktaya geldi. 

Haberin Devamı

Jennifer sonunda davayı açtı, boşanıyorlar Evlilikleri iki yıl zor dayandı

SÖYLENTİLER MAYIS AYINDA BAŞLADI
Çiftin evliliğinin iyi gitmediğine dair söylentiler geçtiğimiz mayıs ayında başladı. Lopez, MET Gala gecesine yalnız başına katıldığında herkes "Evlilik bitiyor mu?" sorusunu sormaya başladı.
Bu da nedensiz deÄŸildi elbette.

Haberin Devamı

Zaten epeydir Bennifer çiftiyle ilgili bu tarz söylentiler sürüp gidiyordu. Fakat bir buçuk ay sonra Lopez ile Affleck, ilk kez yan yana görüntülendiler.

Birkaç kez daha el ele kameralar karşısına çıktılar. Bir yandan söylentileri durdurmak diğer yandan da evliliklerine bir şans daha vermek istediler. Fakat olmadı.

Son olarak birlikte satın aldıkları malikaneyi satışa çıkardıklarında artık boşanacakları onları takip edenlerin gözünde kesinleşmiş oldu.

Jennifer sonunda davayı açtı, boşanıyorlar Evlilikleri iki yıl zor dayandı

AŞKIN ATEŞİ YILLAR ÖNCE FİLM SETİNDE YANDI
Jennifer Lopez ile Ben Affleck, 2002 yılında Gigli filminde birlikte oynadı. O sırada başlayan aşklarını bir nişan yüzügüyle taçlandırdılar. Sadece iki yıl sonra evlilik planları yaparken yollarını ayırdılar.

Haberin Devamı

2021 yılında tekrar bir araya gelip 2022 yılında da evlendiler.

O ayrılık sürecinde neler hissettiğini Lopez evliliklerinden hemen sonra mutlu günlerini yaşadıkları dönemde konuk olduğu bir programda anlatmıştı.

Lopez, Ben Afleck ile nişanı bozdukları 2004 yılında yaşadığı aşk acısı yüzünden kendisini "ölecek gibi" hissettiğini bir kez daha söyledi.

Lopez "20 yıl önce düğünümüzü iptal ettiğimizde bu benim hayatımın en büyük kalp kırıklığıydı. Dürüstçe söylemeliyim ki kendimi ölecek gibi hissettim" dedi.

Jennifer sonunda davayı açtı, boşanıyorlar Evlilikleri iki yıl zor dayandı

'BİRBİRİMİZ İÇİN DELİ OLDUĞUMUZUN FARKINA VARDIK'
Jennifer Lopez "ruh eşim" dediği Ben Affleck'le birbirlerine nasıl aşık olduklarını da anlattı röportajda.
Hemen sözün burasında, gişede ve eleştiriler konusunda tam anlamıyla bir fiyasko olan 2001 tarihli Gigli filminin setinde tanışıp romantik ilişkiye başlayan çiftin geçmişini bir hatırlayalım.

Haberin Devamı

O dönemde de Bennifer olarak anılan çift, 2002 yılında nişanlandı.

Fakat iki yıl sonra yollarını ayırdılar. Lopez ve Affleck'in ilişkilerinin ilk döneminde nişan yüzüklerini, aktörün Georgia'daki malikanesinde taktıklarını hatırlatalım.

İlk dönem hüsranla sonuçlansa da çift yıllar sonra yine o yüzüklerin takıldığı mülkte birbirlerine "ölüm onları ayırıncaya kadar" birlikte olma sözü verdi.

Lopez, set arkadaşlığının nasıl büyük bir aşka dönüştüğü konusunda şunları söyledi: " Sanırım olan şu: Birlikte çalışırken iyi arkadaş olduk. Sonra da birbirimiz için deli olduğumuzun farkına vardık."

Bundan sonra anlattıkları ise gerçekten aşık olan birçok kişinin yaşadıklarıyla benzerlikler taşıyor: "Film bitti ama ben kendimi, sürekli onu düşünürken buldum. Bu arada da kendi işime bakıyordum. Çünkü o süreçte bitmiş bir ilişkiden yeni çıkıyordum."

Haberin Devamı

Jennifer sonunda davayı açtı, boşanıyorlar Evlilikleri iki yıl zor dayandı

BAÅžKALARIYLA EVLENDÄ°LER
Bu arada Ben Affleck ile Jennifer Lopez'in nişanları bittikten sonra ikisi de farklı hayatlar kurdular.
Affleck, Jennifer Garner ile evlendi. Lopez ise Marc Anthony ile bir evlilik yaptı. İkisi de bu evliliklerden çocuk sahibi oldu. Ama anlattığına göre Lopez ne yaparsa yapsın, kiminle birlikte olursa olsun Ben Affleck'i unutamadı. Belli ki Affleck de onu unutamamıştı.

Bennifer çifti, 2022 yılında evlendi. Ama yine yolları mutluluğa değil ayrılığa uzandı.

Â

Jennifer sonunda davayı açtı, boşanıyorlar Evlilikleri iki yıl zor dayandı

AFFLECK'İN İKİNCİ EVLİLİĞİ
Bu Ben Affleck'in ikinci boşanması... Affleck, ilk evliliğini 2005 yılında Jennifer Garner ile yaptı. Bu evlilikten üç çocuk sahibi oldular. Fakat evliliğin 10'uncu yılında Ben Affleck'in karısını çocuklarının dadısıyla aldattığı iddiaları duyuldu.

Garner ile Affleck, evliliklerini ayakta tutmak için çaba harcadılar ama sonunda boşanma kararı geldi. Çiftin resmen boşanması 2018 yılında gerçekleşti.

Jennifer sonunda davayı açtı, boşanıyorlar Evlilikleri iki yıl zor dayandı

LOPEZ DAHA ÖNCE ÜÇ KEZ EVLENİP BOŞANDI
Lopez ise Affleck'ten önce üç kez daha evlendi. Üçü de fazla uzun sürmedi ve boşanmayla sonuçlandı.

Lopez ilk büyük çıkışını da genç yaşında trajik şekilde ölen şarkıcı Selena'yı canlandırdığı aynı adlı yapımla gerçekleştirdi: O sırada takvimler 1997 yılını gösteriyordu. O yıl aynı zamanda ilk kocası Ojani Noa ile evlendiği yıldı.

Yıllar sonra Ojani'nin o dönemi "Tamamen aşıktık, deli gibi aşıktık" diye tanımlasa da evlilik sadece 11 ay sürdü. Bunda da aralarına giren kıskançlık duygusunun büyük etkisi oldu.

Bu arada Lopez ile tanıştığında ilk kocası Ojani'nin Miami'deki bir Küba restoranında garson olduğunu hatırlatalım. Noa sonradan aktör ve yapımcı olarak adını duyurdu.

Boşanmanın ardından Noa'nın ilişkisi hakkında bir kitap yazmanın yanı sıra yıldızın özel görüntülerini yayınlamayı planlamıştı. Ama Jennifer Lopez bunu yasal yollardan engelledi.

Noa'nın anlattığına göre Lopez'in kendisinden sonraki sevgilisi Sean Diddy Combs ile görüşmeye başlaması onun da kıskançlığa sürüklenmesine neden oldu.

Bunu da bir röportajında şöyle anlattı Ojani Noa: "Jennifer'ı aradım ve ona neden Sean ile randevuya çıktığını sordum. O da bana 'Bunu yapmam gerektiği söylendi' dedi... Kıskanıyordum, kendimi tutamayıp bağırdım: 'Ama sen evlisin!'

Ojani Noa, yıllar sonra eski karısının Ben Affleck ile evlendiğini duyduğunda da ilginç bir yorum yaptı: " Ona ve Ben'e en iyisini diliyorum. Ama bu işin uzun süreceğine inanmıyorum."

Jennifer sonunda davayı açtı, boşanıyorlar Evlilikleri iki yıl zor dayandı

ARDINDAN Ä°KÄ°NCÄ° EVLÄ°LÄ°K GELDÄ°
Jennifer Lopez, Combs ile yollarını ayırdıktan sonra Love Don't Cost a Thing adlı şarkısının video klibinde Cris Judd ile tanıştı. Kısa bir ilişkinin ardından aynı yıl evlendiler. Ama bu evlilik de öyle uzun sürmedi

Cris Judd sonradan Lopez ile evlilikleri hakkında "Evliliğin başarılı olması için hiç çaba sarf etmedi" diye konuştu.

Sonra da şunları söyledi: "Size Jennifer'ın ilişkilerinin neden yürümediğini anlatamam. Ama sanırım bu uğurda çaba gösterip göstermemenizle ilgili bir durum bu. Evlilik için imza attığınızda öylece yürüyüp gidemezsiniz."

Jennifer sonunda davayı açtı, boşanıyorlar Evlilikleri iki yıl zor dayandı

SONRA Ä°KÄ°ZLERÄ°NÄ°N BABASI Ä°LE EVLENDÄ°
Jennifer Lopez evliliklerinden birini de ünlü şarkıcı Marc Anthony ile yaptı. Bu evlilikten Emme ve Max adında ikizleri dünyaya geldi. Ama yine ilişkileri yürümedi. Çift, 2014 yılında boşandı.

Büyük olasılıkla çocukları olduğu için aralarına büyük bir savaş girmedi boşandıktan sonra. Hala zaman zaman Max ve Emme hatırına bir araya geliyorlar.

Lopez hakkında eski eşi Marc Anthony güzel sözler sarf etti ayrıldıktan sonra: " Odaya ilk giren ve son ayrılan kişi hep o olurdu. O zamana kadar gördüğüm en çalışkan kişi oydu. O zamanlar durum benim için bunun tam tersiydi. Jennifer'dan çok şey öğrendim."

Jennifer sonunda davayı açtı, boşanıyorlar Evlilikleri iki yıl zor dayandı

UZUN BİR NİŞANLILIK DÖNEMİ YAŞADI
Lopez eski aşkı Ben Affleck'e dönmeden önce başka aşklar da yaşadı. Uzun bir süre de Alex Rodriguez ile nişanlıydı. Ondan ayrıldıktan sonra Affleck ile aşkına kaldığı yerden devam etti.

Lopez ile Affleck, 2022 yılında önce Las Vegas'ta sürpriz bir nikah kıydı.

Sonra da ilk nişanlarını attıkları yerde yani Affleck'ın Georgia'daki çiftliğinde üç gün süren gösterişli bir düğün yaptılar... Ama bunca heyecanla başlayan evlilikleri iyi gitmedi.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!