Yargı ne zaman başlayacak? Yargı 2. sezon ne zaman başlıyor?

Güncelleme Tarihi:

Yargı ne zaman başlayacak Yargı 2. sezon ne zaman başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2022 15:13

Yargı 2. sezon ne zaman sorusu ile gündemde yer alıyor. Yargı 2. sezon tarihi araştırılıyor. Ekranların sevilen dizisi, sezon finaliyle izleyicileri merakta bırakan bir bölümle sezon finali yapmıştı. Yargı yeni sezon için de geri sayım başladı. Peki Yargı ne zaman başlıyor? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Yargı dizisinin ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Pınar Deniz ve Kaan Urgancığlu'nun başrolde yer aldığı dizi, heyecanlı bir sezon finali ile ekranlara ara verdi. Dizinin 2. sezonu ise merakla bekleniyor. Peki Yargı ne zaman başlıyor? Yargı yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte konuyla ilgili detaylar...

YARGI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

İlgiyle takip edilen dizinin 2. sezon çekimler önümüzdeki günlerde başlayacak. Yargı'nın yeni sezonunun ise 18 Eylül'de ekranlara gelmesi bekleniyor.

YARGI SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Ceylin, Ilgaz'ı öldürme suçuyla gözaltına alınıyor! Ilgaz ve Ceylin’in barıştığı anların ekrana geldiği bölümde izleyici rüya gibi bir düğüne tanıklık etti. Romantik anların yaşandığı sezon finalinde göz kamaştırıcı düğünde yaşananlar mutluluk verdi. Finalde ise Ceylin'in itirafı, izleyenlere soluksuz anlar yaşattı.

Yargı dizisinin sezon finali izleyicileri adeta şok etti. Sezon finalinde Uğur Aslan’ın canlandırdığı Eren Komiser, Pınar Deniz’in canlandırdığı Ceylin karakterine ‘Bir de bana anlat bakalım nasıl yaptın? Nasıl kıydın? Nasıl öldürdün Ilgaz Kaya’yı?’ diyor. Bu konuşmanın ardından Ceylin’in annesi Ilgaz ve Ceylin’e bakarken görülüyor. Daha sonra ise Ceylin’in kanlı bir bıçağı eline aldığı görülüyor. Ilgaz’ın babası, kardeşleri, dedesi, Ceylin’in annesi ve eniştesi de tek tek gösteriliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!