Veda Mektubu son bölüm izleme ekranı: Veda Mektubu 13. son bölümde Mehmet'in tutuklanması şoke etti! İşte Veda Mektubu'nda yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Veda Mektubu son bölüm izleme ekranı: Veda Mektubu 13. son bölümde Mehmetin tutuklanması şoke etti İşte Veda Mektubunda yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2023 02:15

Veda Mektubu 13. son bölüm full HD izleme ekranı yayınlandı. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı, yönetmenliğini Deniz Çelebi Dikilitaş’ın üstlendiği, Kanal D'nin sevilen dizisi Veda Mektubu'nun 29 Mayıs tarihli son bölümünde trafik kazası geçiren ve  yaralı şekilde hastaneye kaldırılan Aslı'nın bebeğini kaybetmesi şoke etti. Dizinin final sahnesinde ise Mehmet'in polis tarafından gözaltına alınması ekranlara damga vurdu. İşte, Veda Mektubu son bölüm kesintisiz izleme ekranı ve 14. yeni bölüm fragmanı hakkında bilgiler.

Haberin Devamı

Veda Mektubu son bölüm tek parça yayınlandı. Kanal D ekranlarında seyirci karşısına çıkan Veda Mektubu'nda bu hafta yıllar önce kendilerini ayıranın Seher olduğunu öğrenen Ziya şoke oldu. Ziya ve Alanur boşu boşuna kaybettikleri 30 yılın mahkemesini yaparken havalimanına doğru yola çıkan Aslı ile Mehmet polis kontrolüne takıldı. Polisler Mehmet'e "Karınıza çarpıp kaçan aracın şoförünü öldürme şüphelisi olarak hakkınızda yakalama kararı var" demesi şoke etti.

VEDA MEKTUBU SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Veda Mektubu 29 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanan on üçüncü bölümde Alanur, Ziya'ya sırrı açıklıyor! 29 Mayıs Pazartesi günü yayınlanan Veda Mektubu on üçüncü bölümünde neler oldu? Veda Mektubu yeni bölümleriyle HD kalitede Kanal D'de! Veda Mektubu full izle! Veda Mektubu dizi konusu şöyle; Alanur ve Ziya'nın hikayesi yıllar sonra yeniden açılıyor!

Haberin Devamı

Veda Mektubu'nun 29 Mayıs Pazartesi günü yayınlanan on üçüncü bölümünde Alanur, Ziya'ya mektubu Seher'in yazdığını açıklıyor!

Aslı geçirdiği kazadan sonra hastanede gözlerini açar ve bebeğini sorar. Bu sırada Mehmet bunun sıradan bir kaza olmadığını düşünür ve araştırmaya başlar. Komiser arkadaşından aldığı bilgiyle araç sahibinin Hakan olduğunu öğrenir ve Hakan ile yüzleşmeye gider. Bu sırada Alanur, Beste ve Karlı ailesi Aslı’nın yanında olmaya çalışırlar. Sürekli bebeğini soran Aslı'ya herkes cevap vermekten kaçınsa da daha fazla erteleyemezler. Kötü haberi alan Aslı eve dönmek ister ve iki tarafın ailesi de acıyı paylaşmak için çocuklarının yanında olmak ister. Aslı acısını içine gömüp yaşadıklarını atlatmak için arkadaşlarına ve dışarıya yönelir. Mehmet ise her şeyi toparlamak adına baş başa bir tatile çıkarmak ister. Ancak başına hiç beklemediği bir olay gelir. Bu sırada Alanur elindeki son kozu oynar ve Ziya’ya aslında mektubun kimin yazdığını söyler.

VEDA MEKTUBU YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!