Veda Mektubu dizisi ne zaman başlıyor, oyuncuları kimler? İşte yeni dizi Veda Mektubu'nun konusu ve oyuncu kadrosu

Güncelleme Tarihi:

Veda Mektubu dizisi ne zaman başlıyor, oyuncuları kimler İşte yeni dizi Veda Mektubunun konusu ve oyuncu kadrosu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2023 15:01

Kanal D'nin yeni dizisi Veda Mektubu, izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin ilk tanıtım fragmanı da yayınlandı. Peki Veda Mektubu dizisi ne zaman başlıyor, oyuncuları kimler? İşte yeni dizi Veda Mektubu konusu ve oyuncu kadrosu

Haberin Devamı

Veda Mektubu, güçlü oyuncu kadrosu ve konusu ile merakla beklenen yapımlardan biri. Hikayesi ve anlatımı ile şimdiden konuşulan dizinin başrollerinde Rabia Soytürk ve Emre Kıvılcım yer alıyor. Peki Veda Mektubu dizisi ne zaman başlıyor? İşte konusu ve oyuncu kadrosu...

VEDA MEKTUBU NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Veda Mektubu dizisinin yayın tarihiyle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

VEDA MEKTUBU KONUSU

Yıllar önce bir mektup ile Alanur ve Ziya’nın ayrılan yolları çocukları yüzünden beklenmedik bir şekilde kesişir. Ve iki aile arasında genç aşıkların üzerinden nefes kesen bir hesaplaşma yaşanır.

VEDA MEKTUBU OYUNCULARI VE KADROSU

Kanal D'nin yeni dizisi Veda Mekubu'nun kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar gibi isimler yer alıyor.

Haberin Devamı

Yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş oturduğu hikayesini Gamestory, senaryosunu ise Deniz Akçay’ın kaleme aldığı Veda Mektubu’nun oyuncu kadrosunda; Hakan Karsak, Ümmü Putgül, Hande Elaman, Hazar Motan, Ahmet Kaynak, Elif Çakman, Kerem Alp Kabul, Asya Kasap, Elif Uslusoy, Deniz Altan ve Elena Viunova gibi başarılı isimler de bulunuyor.

BAKMADAN GEÇME!