Vatanım Sensin dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2018 23:24

Vatanım Sensin dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Vatanım Sensin'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Cevdet, Yunan ordusundaki görevine dönmeyi başarırken İsmet Paşa komutasındaki ordunun büyük bir zafer kazanmasına da yardımcı oldu. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Vatanım Sensin dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Mehmet Akif Ersoy İzmir'e geldi; Milli Mücadele için büyük emek verilmeye devam edildi. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Mehmet Akif Ersoy İzmir'e geliyor; Milli Mücadele için büyük emek veriliyor. Kendisini yeniden Yunan Ordusu'na kabul ettiren Cevdet, Leon engeline takılır. Zira Leon, Cevdet'in kuvvacı olduğunu anlamıştır. Babası Vasili'nin ölümünden Cevdet'i sorumlu tutan Leon, silahını çeker. Leon'un, Cevdet hakkındaki düşünceleri büyük bir ikileme düşmesine sebep olur.

Haberin Devamı

Hilal ise Yunan Kumandanı Filippos ile karşı karşıya gelir. İzmir'deki direniş, giderek büyür ve Milli Mücadele için yeni umutlar doğar. Öte yandan Mehmet Akif Ersoy, İzmir'e gelir. Cevdet ile gizli buluşmaları sırasında her ikisi de gerçek vazifelerini itiraf ederler.

 

VATANIM SENSİN 47. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Türkler namına çalıştığı haberi hem ailesinde hem de orduda infiale yol açan Cevdet, mahkeme huzuruna çıkartılır. Filippos onu idam etmeden önce öğrenebildiği her şeyi öğrenmek niyetindedir. Cevdet’in aklı ise kendi canından ziyade Yunan Ordusu'nun cepheye sevkine engel olamadığı toplarındadır.

Cevdet’in temize çıkması ve topların imha edilmesi gerekirken, Yakup ve Charles’ın seçenekleri birer birer tükenmektedir. Azize ve Hilal, ölüme giden Cevdet için çırpınırken işkence altındaki Cevdet, Charles hakkında hiç ummadığı bir gerçeği öğrenir. Ölümün nefesini ensesinde hisseden Cevdet'in tüm bu felaketleri durdurmak için tek bir hamle yapacak vakti kalmıştır.

BAKMADAN GEÇME!