Usta sanatçı Aydemir Akbaş'ın son sağlık durumu nasıl? Açıklama geldi!

Güncelleme Tarihi:

Usta sanatçı Aydemir Akbaşın son sağlık durumu nasıl Açıklama geldi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2024 17:00

Uzun yıllardır kanser ile mücadele eden ünlü oyuncu Aydemir Akbaş'tan üzücü haber... Oyuncu, ani gelişen sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Usta oyuncu için yapılan 'öldü' haberlerine menajerinden açıklama geldi.

Haberin Devamı

Kanser tedavisi gören Aydemir Akbaş (88) hastaneye kaldırıldı. Dün yakınları tarafından evinde baygın halde bulunan oyuncu, yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Sanatçının sosyal medya hesabında “Aydemir Akbaş ani gelişen sağlık sorunları sebebiyle hastaneye kaldırılmıştır. Gerekli müdahale yapıldıktan sonra yoğun bakıma alınmıştır” şeklinde bir paylaşım yapıldı.

İbrahim Tatlıses de yakın dostu için sevenlerinden dua istedi: “45 yıllık değerli dostum, değerli ağabeyim Aydemir Akbaş şu anda yoğun bakımda. Siz değerli sevenlerimden dua bekliyorum.”

Usta sanatçı Aydemir Akbaşın son sağlık durumu nasıl Açıklama geldi

'ÖLDÜ HABERLERİ DOĞRU DEĞİL'

Entübe edilen Aydemir Akbaş'ın son sağlık durumunu menajeri Özgür Aksoy açıkladı; "Öldü haberleri doğru değil. Birinci gün önemliydi onu atlattık. Aydemir Abi inatçıdır biridir, bunuda atlatacaktır. Sosyal medyada çıkan öldü haberlerine itibar etmeyin"

Haberin Devamı

İLK BENDEN DUYUN İSTEDİM

Daha önce kolon, gırtlak ve bağırsak kanserleriyle mücadele eden Aydemir Akbaş, bir süredir aynı hastalıkla savaşıyor, zaman zaman durumu hakkında sevenlerini bilgilendiriyordu.

Aydemir Akbaş, 1.5 yıl önce yeniden kansere yakalandığını "Herkese merhaba. Yaklaşık 15 günlük tetkiklerin ardından kanser olduğum netleşti. 10 sene önce de benzer şekilde olmuş ve atlatmıştım. Tedavim Sn. Dursun Buğra kontrolünde başladı. Şu an kendimi gayet iyi hissediyorum, umarım böyle hissetmeye devam eder ve tekrar atlatırım. İlk benden duyun istedim, şimdilik yazmaya ve çalışmaya devam… Sevenlerime, yakınlarıma selamlar sevgiler." sözleriyle duyurmuştu.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!