Üniversite öğrencisi Ayşe, evli adama kaçtı! Anlatılanlar Müge Anlı'yı şoke etti... Ailesi: "Kızıma büyü yaptı"

Güncelleme Tarihi:

Üniversite öğrencisi Ayşe, evli adama kaçtı Anlatılanlar Müge Anlıyı şoke etti... Ailesi: Kızıma büyü yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2022 11:11

İlgiyle takip edilen sabah kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, yeni sezonuyla izleyiciyle buluştu. Programın bugünkü bölümünde ailesinin aradığı Ayşe Bağcı olayı damga vurdu. Mehmet ve Fatma Bağcı çifti programa katılarak otobüz muavini Mücahit ile kaçan kızları Ayşe Bağcı'nın bulunması için yardım istedi. İşte konuyla ilgili detaylar...

Haberin Devamı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bugünkü bölümünde ekranlara gelen Ayşe Bağcı olayıyla ilgili detaylar izleyenleri şoke etti. 24 yaşındaki kızlarını bulmak için programa katılan anne ve baba, Ayşe Bağcı'nın otobüs yolculuğu sırasında evli bir muavinle tanışıp kaçtığını ifade etti. Kızlarının birlikte kaçtığı muavin Mücahit ile ilgili iddiarla ise herkesi şaşırttı.

AYŞE BAĞCI OLAYI NEDİR?

Mehmet ve Fatma Bağcı çifti, üniversite öğrencisi kızları Ayşe Bağcı'nın otobüs yolculuğu sırasında muavin olan Mücahit tarafından kaçırıldığını iddia etti. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak yardım isteyen anne ve baba kızlarının kandırılarak büyü yapıldığını öne sürdü.

Müge Anlı, Ayşe'nin bulunduğu müjdesini verdi ve Trabzon'da evli ve çocuklu Mücahit ile birlikte kaldıklarını ifade etti. Canlı yayına bağlanan Mücahit, "Ayşe'yle otobüste tanıştık. Ayşe uyurken dik olan koltuğunu ayağıya indirirken Ayşe korktu ve korkuyla elimi tuttu. O sırada bakıştık" dedi ve Ayşe'nin eşi ve çocuğunu kabul ettiğini söyledi.

Haberin Devamı

"KIZIMA BÜYÜ YAPTI"

Anlatılanlar karşısında şoke olan anne Fatma Bağcı, kızının tehdit edildiğini ve etki altına ailındığı ifade etti. Daha sonra Ayşe canlı yayına bağlandı. Yayın esnasında Ayşe'nin omzuna dokunan Mücahit, iddiaya göre genç kızı etkisi altına aldı. Anne ve babanın feryadı üzerine Müge Anlı, genç kıza iyi olup olmadığını sordu. Ayşe Bağcı ise sorulara cevap vermedi.

Genç kızın sessiz kalması ailesini tedirgin etti. Anne ve baba, 3 harflilerle irtibatı olduğunu söyledikleri Mücahit'in kızlarını etkisi altına aldığını öne sürdü. Canlı yayına bağlanan Mücahit'in eski sevgilisi de kendisini kandırarak tüm parasını aldığını söyledi.

 

BAKMADAN GEÇME!