ÜÇ KIZ KARDEŞ SON BÖLÜM izleme ekranı | Üç Kız Kardeş 48. son bölüme damga vuran an: Somer ve Türkan boşanacak mı? İşte yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

ÜÇ KIZ KARDEŞ SON BÖLÜM izleme ekranı | Üç Kız Kardeş 48. son bölüme damga vuran an: Somer ve Türkan boşanacak mı İşte yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2023 02:22

Üç Kız Kardeş 48. son bölüm full HD izleme ekranı yayınlandı. Kanal D ekranlarında salı akşamları seyirci karşısına çıkan Üç Kız Kardeş'in 2 Mayıs tarihli son bölümünde, Somer'in kendisine yaptığı haksızlığa isyan eden Türkan, Somer'e ağır sözlerle karşılık verirken, Rüçhan'ın ikilinin evliliğini kurtarmak için plan yapması dikkat çekti. Tüm bunların ardından Üç Kız Kardeş yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Üç Kız Kardeş son bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Üç Kız Kardeş son bölüm tek parça yayınlandı. Özgü Kaya, Berker Güven, Veda Yurtsever, İclal Aydın, Reha Özcan, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu'nun kadrosunda yer aldığı Üç Kız Kardeş'in 2 Mayıs akşamı yayınlanan 48. son bölümünde, kocası ile kızının annesinin samimi fotoğraflarını çeken Türkan, yeni bir savaşın fitilini ateşledi. Duruşma için adliyeye birlikte giden Somer ve Türkan avukatlarıyla birlikte salondaki yerlerini alırken dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında ikilinin boşanması çarpıcı gelişmelerin sinyallerini verdi.

ÜÇ KIZ KARDEŞ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

2 Mayıs Salı günü yayınlanan Üç Kız Kardeş 48. bölümünde Türkan ve Somer'in kaderi artık hâkimin sorduğu soruya verecekleri cevaba bağlıdır.
Türkan, Rüçhan'ın çektirdiği fotoğraflarla mahkemede Somer'in kullanacağını hatta fotoğrafları Somer'in çektirdiğini düşünür. Somer'in kendisine yaptığı haksızlığa isyan eden Türkan, Somer'e ağır sözlerle karşılık verir. Somer, Türkan’ın elindeki fotoğraflar konusunda Rüçhan’ı ele vermemek için tüm suçu üstlenir.Somer ve Türkan, artık tarafı olmadıkları bir yanlış anlaşılmanın kurbanı olmuşlardır. Türkan, bir inat uğruna Somer'den boşanmakta kararlıdır. Somer ve Türkan'ın boşanacağı tarih belli olur ve ikili resmen köşe kapmaca oynar.

Haberin Devamı

Türkan, Nesrin'i ziyarete gittiğinde Kormanlar'ın şirketinde neden çalıştığını söylemek zorunda kalır. Ayrıca bebeğinin adını Somer koyacağını söyleyen Türkan, Nesrin'den resmen azar yer. Türkan'ın Somer'den boşanmayacağını düşünen Nesrin, Türkan'a baskı kurar. Rüçhan, Türkan'ın kendisini geliştirebilmesi için hoca tutar. Türkan, bilgisayar ve İngilizce öğrenmek için çalışmalara başlar. Ancak Somer, Türkan'ın yanında hocayı görünce kıskançlık krizine girer. Rüçhan, Türkan ve Somer’i boşanma kararlarından döndürmek için bir adım atar. Rüçhan’ın bu adımıyla birlikte ikilinin cephesinde duygusal anlar yaşanır. Türkan ve Somer, Rüçhan'ın yapmış olduğu planla evliliklerine bir şans daha verecek mi?

ÜÇ KIZ KARDEŞ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Haberin Devamı

Üç Kız Kardeş 49. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Türkan ile Somer ayrılıyor!

Türkan ile Somer çıktıkları mahkemede boşanıyorlar. Hem Türkan, hem de Somer ayrılığı kaldıramıyor. Türkan annesi Nesrin'in kucağında ağlarken, Somer ise teselliyi annesi Rüçhan'ın kucağında buluyor. İki isim içinde bu ayrılık bir yıkım olurken, Türkan'ın rastladığı genç ve yakışıklı adam dikkatlerden kaçmıyor.
Üç Kız Kardeş yeni bölümleriyle salı 20.00'da Kanal D'de!

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!