Üç Kız Kardeş son bölüm izleme ekranı | Üç Kız Kardeş 44. son bölüme Rüçhan sinir krizi geçirdi! İşte Üç Kız Kardeş yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Üç Kız Kardeş son bölüm izleme ekranı | Üç Kız Kardeş 44. son bölüme Rüçhan sinir krizi geçirdi İşte Üç Kız Kardeş yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2023 02:33

Üç Kız Kardeş son bölüm full HD izleme ekranı yayınlandı. Kanal D ekranlarında salı akşamları seyirci karşısına çıkan Üç Kız Kardeş'in 4 Nisan tarihli 44. son bölümünde, boşanma duruşması için adliyeye gitmeye hazırlanan Türkan'a Rüçhan Hanım engel olurken, Somer, annesini ihbar eden kişinin babası olduğunu öğrendi. Dizinin final anında ise kendisini ihbar edenin Özer olduğunu öğrenen Rüçhan, sinir krizi geçirdi. Tüm bunların ardından dizinin 45. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Üç Kız Kardeş 44. son bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Üç Kız Kardeş son bölüm tek parça yayınlandı. Özgü Kaya, Berker Güven, Veda Yurtsever, İclal Aydın, Reha Özcan, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu'nun kadrosunda yer aldığı Üç Kız Kardeş'te bu hafta sevgilisine en inandığı anda terk edilen Derya, Mustafa'yı reddetti. Dizinin final anında Rüçhan'ın eve döneceğini öğrenen Türkan, annesine engel olması için Somer'e Sevilay'ın malikaneye yerleştiğini söyledi. Yeni bölüm fragmanında ise Türkan'ın saldırıya uğraması çarpıcı gelişmelerin sinyallerini verdi.

ÜÇ KIZ KARDEŞ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Üç Kız Kardeş 4 Nisan Salı akşamı yayınlanan 44. bölümde Türkan, öğrendiği bir bilgiyi Somer’le paylaşınca Somer’in gözü döner ve soluğu babasının yanında alır.

Türkan, Somer’le birlikte mahkemeye gitmek için hazırlanır. Rüçhan, Türkan’ı gitmemesi için engeller. Somer ise beklemediği bir çıkışla karşı karşıya gelir. Türkan, bahaneyle boşanma davasına gitmez. Sevilay ise Rüçhan’ın yokluğunu fırsat bilerek, Özer’in yanındaki yerini sağlamlaştırmak için tehlikeli adımlar atar. Özer, Sevilay’ın amansız hastalığa yakalandığını öğrenince şoke olur. Sevilay, şimdi ne yapacak?

Haberin Devamı

Somer bir yandan annesinin dertlerine çözüm ararken, diğer yandan da Türkan’la ilişkisini tekrardan düzene oturtmaya çalışır. Türkan ve Somer arasında dengeler yavaş yavaş değişir. Artık Somer kaçar, Türkan kovalar. Rüçhan’ı polise veren kişinin Özer olduğu ortaya çıkar. Rüçhan’ın olayında suç görünen Nesrin de görüntülerle ilgili Özer’den duyduklarının ardından, Türkan ve Rüçhan’ın karşısına çıkıp gerçekleri tek tek açıklar. Rüçhan’ın dünyası adeta başına yıkılır. Somer’in Rüçhan için verdiği mücadele devam eder. Rüçhan, Türkan’ın yanından ayrılmaz ve bir umut Özer’in kendisinden aldığı her şeyi geri alabilmenin yollarını arar.

Türkan, Somer’in tüm çabalarına rağmen gururundan vazgeçmediği için Somer’e başka bir şans bırakmaz. Somer, artık kaçan taraftadır ve Türkan da kovalayan taraftadır. Somer, Türkan’ı kıskandırmak için her yolu dener. Türkan, Somer'in ısrarıyla yalnız kalmaya devam eder. Ancak mahallesinde bulunan bir adam Türkan'ı gözüne çoktan kestirmiştir. Türkan her fırsatta kaçmaya çalışsa da sonunda çaresiz kalmıştır. Türkan'ın başı belaya girer.

Haberin Devamı

ÜÇ KIZ KARDEŞ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Üç Kız Kardeş 45. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Türkan'ın canına kastediyorlar!

Türkan'ın evine giren bir adam, cam çerçeve her şeyi kırıyor ve Türkan'ın canına kastediyor. Diğer taraftan Sevilay'ı evinde yarı çıplak sabahlıkla gören Rüçhan adeta deliye dönüyor. Rüçhan Sevilay'ı döve döve sokağa atıyor. Öte yandan Mesut'un kardeşi ortaya çıkıyor ve kardeşini evlat edinen ailenin yanına doğru yola çıkıyor.

Üç Kız Kardeş yeni bölümleriyle salı 20.00'da Kanal D'de!

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!