Üç Kız Kardeş son bölüm izleme ekranı! Üç Kız Kardeş 41. son bölüme Nesrin'in intiharı damga vurdu... İşte son bölüm ve yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Üç Kız Kardeş son bölüm izleme ekranı Üç Kız Kardeş 41. son bölüme Nesrinin intiharı damga vurdu... İşte son bölüm ve yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2023 02:01

Üç Kız Kardeş son bölüm full HD izleme ekranı yayınlandı. Kanal D ekranlarında salı akşamları seyirci karşısına çıkan Üç Kız Kardeş'in 14 Mart tarihli 41. son bölümünde Rüçhan azmettirici olduğu iddiası ile gözaltına alınırken, Özer tarafından reddedilmeyi kaldıramayan Sevilay'ın intiharı ekranlara damga vurdu. Tüm bunların ardından dizinin 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Üç Kız Kardeş 41. son bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Üç Kız Kardeş son bölüm tek parça yayınlandı. Özgü Kaya, Berker Güven, Veda Yurtsever, İclal Aydın, Reha Özcan, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu'nun kadrosunda yer aldığı Üç Kız Kardeş'te bu hafta Somer, Türkan’ı yeniden kazanmak için daha net adımlarla harekete geçerken, Nesrin'in gönderdiği kaseti izleyen Özer Bey, kendisi darp eden kişiyi eşi Rüçhan'ın tuttuğunu öğrendi. Somer Türkan'ın çalıştığı restoranı satın alırken, dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında Rüçhan'ın Özer tarafından evden atılması çarpıcı gelişmelerin sinyallerini verdi.

ÜÇ KIZ KARDEŞ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Üç Kız Kardeş 14 Mart Salı akşamı yayınlanan 41. bölümde Somer, Türkan’ı yeniden kazanmak için daha net adımlarla harekete geçer.
Somer, Türkan’ı yeniden kazanmak için daha net adımlarla harekete geçer. Türkan'dan son bir şans isteyen Somer, Türkan'ın sert kararlarıyla bir kez daha yüzleşir. Türkan ve Somer acı içinde bu kadar severken kavuşmamanın ızdırabını yaşar. Türkan'ın hamile olduğunu öğrenen Sadık, Somer'i bir kez daha affeder. Somer, Türkan için ailesini bir araya toplar. Herkes Türkan ve Somer'in barışması için çabalar. Türkan ise ailesinin yanında Somer'e daha yakın davranır.

Haberin Devamı

Türkan ve Somer’in barışma ihtimali bir kenarda durmaya devam ederken, Rüçhan’ın kuracağı tuzak taşları yerinden oynatmaya yetecektir. Türkan ve Somer'in bir araya gelmemesi için Mine'yle iş birliği yapan Rüçhan, bu kez planını başarıyla yürütebilecek mi?

Sevilay'ın eski kocası ile işbirliğine giderek Özer'i büyük bir tehlikeye atan Rüçhan, gerçeğin ortaya çıkmasıyla gözaltına alınıyor. Özer, Rüçhan'dan şikayetçi olunca eve gelen polisler Rüçhan'ı gözaltına alıyor. Peki Rüçhan'a şimdi ne olacak?

ÜÇ KIZ KARDEŞ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Üç Kız Kardeş 42. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Türkan Somer'in şefkatiyle tedavi oluyor!

Türkan çok hasta olur. Türkan'ı iyileştirmek isteyen Somer, bir an onun başından ayrılmaz. Türkan'ı iyileştirmek için uğraşan Somer, onun için çorba bile yapar. Öte yandan Rüçhan nezarethanelere düşer. Mustafa ise Derya'dan ayrılır.

Haberin Devamı

Üç Kız Kardeş yeni bölümleriyle salı 20.00'da Kanal D'de!

BAKMADAN GEÇME!