Üç Kız Kardeş son bölüm (64.bölüm) izleme ekranı! Üç Kız Kardeş 64.Mustafa çalıştığı iş yerini soydu! İşte yeni bölüm fragmanı!

Güncelleme Tarihi:

Üç Kız Kardeş son bölüm (64.bölüm) izleme ekranı Üç Kız Kardeş 64.Mustafa çalıştığı iş yerini soydu İşte yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2023 02:31

Üç Kız Kardeş 64. son bölüm full HD izleme ekranı yayınlandı. Kanal D ekranlarında salı akşamları seyirci karşısına çıkan Üç Kız Kardeş'in 28 Kasım tarihli son bölümünde, Türkan gözaltına alındıktan sonra Rüçhan aklındaki planın işlemesi için Kartal’a anlaşma teklif ederken, Derya ve Mustafa arasında ipler gerildi. Dizinin final sahnesinde ise Mustafa'nın çalıştığı iş yerini soyması ekranlara damga vurdu. Tüm bunların ardından Üç Kız Kardeş yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Üç Kız Kardeş son bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve 65. yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Üç Kız Kardeş son bölüm tek parça yayınlandı. Kanal D'nin iddialı dizileri arasında yerini alan; Özgü Kaya, Berker Güven, Veda Yurtsever, İclal Aydın, Reha Özcan, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu'nu kadrosunda buluşturan Üç Kız Kardeş'in 28 Kasım'da yayınlanan 64. son bölümünde, Gururu yerle bir olan ve beş parasız kalan Mustafa, Kartal’ın kasasını açtı. Senetleri alan Mustafa, Türkan’ın itiraf mektubunu da buldu. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise Somer'in Türkan'ı eve hapsetmesi çarpıcı gelişmelerin sinyallerini verdi. İşte, Üç Kız Kardeş yeni bölüm fragmanı ve 64. son bölümde yaşananlar.

ÜÇ KIZ KARDEŞ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Türkan’ın polis eşliğinde götürülmesi Somer’de ilk kez “Türkan mı yaptı” düşüncesinin oluşmasına neden olur. Tüm parçaları birleştirdiğinde, sevdiği kadının annesinin katili olma ihtimali Somer’i oldukça yaralar. Türkan ise, yolun sonuna geldiğini düşünür. Rüçhan aklındaki planın işlemesi için Kartal’a anlaşma teklif eder.

Haberin Devamı

Diğer taraftan Kalender ailesinde Müjgan için yemek organize edilir. Müjgan’ın yemeğe gelişi, Dönüş’ün yüreğinde soğuk rüzgarlar estirir. Nesrin’in ölümüne neden olan düğün fotoğraflarını gönderenin Sevilay olduğu ortaya çıkar. Bu yüzden de Derya ve Mustafa arasında ipler gerilir ve Derya, Mustafa'yı terk eder.

ÜÇ KIZ KARDEŞ 65. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Üç Kız Kardeş 65. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Somer, Türkan'ın cezasını kesti!

Somer, Türkan'a annesine yaşattığı zor zamanların cezasını kesmeye karar verir. Türkan, Somer tarafından kendisine nasıl bir ceza verileceğinden habersiz kendini onun merhametine bırakır. Peki, Türkan Somer'in kestiği cezayı kabul edecek mi?

Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle salı 20.00'da Kanal D'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!