Üç Kız Kardeş son bölüm (63. bölüm) izleme ekranı! Üç Kız Kardeş 63. bölüme Türkan'ın gözaltına alınması damga vurdu... İşte yeni bölüm fragmanı!

Güncelleme Tarihi:

Üç Kız Kardeş son bölüm (63. bölüm) izleme ekranı Üç Kız Kardeş 63. bölüme Türkanın gözaltına alınması damga vurdu... İşte yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2023 02:37

Üç Kız Kardeş 63. son bölüm full HD izleme ekranı yayınlandı. Kanal D ekranlarında salı akşamları seyirci karşısına çıkan Üç Kız Kardeş'in 21 Kasım tarihli son bölümünde, Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Rüçhan, tedavi altına alınırken,  her geçen gün biraz daha köşeye sıkışan Türkan’a yardım eli babasından uzandı. Dizinin final sahnesine ise Türkan'ın gözaltına alınması damga vurdu. Tüm bunların ardından Üç Kız Kardeş yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Üç Kız Kardeş son bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve 64. yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Üç Kız Kardeş son bölüm tek parça yayınlandı. Kanal D'nin iddialı dizileri arasında yerini alan; Özgü Kaya, Berker Güven, Veda Yurtsever, İclal Aydın, Reha Özcan, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu'nu kadrosunda buluşturan Üç Kız Kardeş'in 21 Kasım'da yayınlanan 63. son bölümünde, Türkan’ın Somer’in evine taşındığını Mustafa’dan öğrenen Kartal, iş birliği teklifini kabul etmek için Rüçhan’ın kaldığı hastaneye gitti. Beklenmedik bir anda duyulan siren sesleri Defne ve Kiraz’ı da alarak mavi tura çıkan Türkan ile Somer’in mutluluğuna gölge düşürdü. Türkan'ın gözaltına alınması çarpıcı gelişmelerin sinyallerini verdi. İşte, Üç Kız Kardeş yeni bölüm fragmanı ve 63. son bölümde yaşananlar.

ÜÇ KIZ KARDEŞ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

21 Kasım Salı günü yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinin 63. bölümünde Rüçhan, uyandığında başına gelenleri hatırlayacak mı?

Türkan her şeye rağmen, olacaklardan korksa da kalbinin sesini dinler ve Somer’e döner. Diğer taraftan Rüçhan’ın uyanması Korman ailesi için bir sevince dönüşürken Türkan tarafında içinden çıkılmaz bir kabusa dönüşür. Somer annesine bu kötülüğü yapanın adım adım peşindedir. Türkan köşeye sıkışmış halde Kartal’la konuşur. Kartal’ın bu olay konusundaki tavrı nettir.

Dönüş ise Serdar’dan geriye kalan kalp kırıklığıyla savaşırken; Uzay ona destek olur. Tedavisinin devam etmesi için elinden geleni yapar. Mustafa Kormanlar ve Derya’nın baskısı, aşağılanmalara dayanamayarak yeni bir karar alır. Somer Türkan’la yeniden bir araya gelmenin hayalini kurarken. Türkan’ın Rüçhan’a karşı her an korkuları daha da büyümektedir.

ÜÇ KIZ KARDEŞ 64. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Üç Kız Kardeş 64. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Somer, Türkan'la yüzleşiyor!

Somer, Rüçhan'ın söylediklerinden sonra Türkan'ın hal ve hareketlerinden şüphelenmeye başlar. Somer, Türkan'a neden zamanında ifade vermeye gitmediğini sorar ve onun kolundaki boğuşma izlerini gösterir. Türkan'la Somer yüzleşirken, hastaneden taburcu olan Rüçhan, Kartal'ı karşısına alır ve Türkan'dan boşanması için ana baskı yapar.

Haberin Devamı

Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle salı 20.00'da Kanal D'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!