Üç Kız Kardeş 21. son bölüme Türkan'ın Kiraz'ın babasını öğrenmesi damga vurdu! İşte Üç Kız Kardeş son bölüm ve yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Üç Kız Kardeş 21. son bölüme Türkanın Kirazın babasını öğrenmesi damga vurdu İşte Üç Kız Kardeş son bölüm ve yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2022 02:10

Üç Kız Kardeş 21. son bölüm izleme ekranı yayınlandı. Kanal D’nin salı akşamları ekrana gelen, yapımını Süreç Film’in yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği dizisi Üç Kız Kardeş'in 11 Ekim tarihli son bölümünde Türkan ve Somer'in bebek haberi iki aile arasında buzları eritirken, dizinin final anında Türkan'ın Kiraz'ın babasının Somer olduğunu öğrenmesi ekranlara damga vurdu. Tüm bunların ardından dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, Üç Kız Kardeş son bölüm full HD izleme ekranı ve 22. yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Üç Kız Kardeş son bölüm tek parça yayınlandı. Her hafta salı akşamları seyirci ile buluşan Üç Kız Kardeş'te bu hafta Sadık, kardeşi Fatih’in Derya’yla konuşup Derya’ya babası olduğunu söylediğini öğrendi. Somer ve Türkan, yeni doğacak bebeklerinin mutluluğunu yaşarken, tüm gerçekleri öğrenen Türkan'ın ne yapacağı merak konusu oldu. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında Türkan'ın çılgına dönerek yemek masasını dağıtması çarpıcı gelişmelerin sinyallerini verdi.

ÜÇ KIZ KARDEŞ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Derya, Hakan’ın gidişinin ardından yaşadığı üzüntüyü kız kardeşleri ve Serdar’ın varlığıyla atlatır. Serdar’ın üniversiteye gitme vakti yaklaştıkça Dönüş ve Serdar arasındaki ayrılık telaşıyla birlikte aşk duygusu da artar. Sadık, kardeşi Fatih’in Derya’yla konuşup Derya’ya babası olduğunu söylediğini öğrenir. Mine, Somer ve Türkan’ın evinden ayrılacak mı? Rüçhan, istediği gibi Türkan’ı kendi evinde tutabilecek mi? Somer ve Türkan, yeni doğacak bebeklerinin mutluluğunu yaşayabilecek mi?

Haberin Devamı

ÜÇ KIZ KARDEŞ 22. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Türkan Somer ile Mine'nin konuşmalarına şahit oluyor. Somer'in Mine ile birlikteliğinden çocuğu olduğunu öğrenen Türkan adeta yıkılıyor. Sinir krizi geçiren Türkan, başta Somer olmak üzere yemekte bulunan herkese kızar. Türkan, Somer'i unutacağını söyleyerek mekanı terk ediyor.

Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle Salı 20.00'da Kanal D'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!