Tuğçe Ekim kimdir? İşte Benim Stilim Tuğçe kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Tuğçe Ekim kimdir İşte Benim Stilim Tuğçe kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2017 12:24

Tuğçe Ekim, İşte Benim Stilim’in dikkat çeken isimlerinden biri oldu. Daha önce bir bilgi yarışmasına katılan Tuğçe Ekim, güzelliği ve kombinleriyle olduğu kadar iddiasıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Peki, Tuğçe Ekim kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Ivana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez ile Kerimcan Durmaz’ın jüri koltuğunda oturduğu İşte Benim Stilim, birbirinden iddialı yarışmacılarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Sevilen moda yarışmanın en çok konuşulan isimlerinden biri Tuğçe Ekim oldu.  Daha önce Kim Milyoner Olmak  İster koltuğunda oturan Tuğçe Ekim, yeni yarışmasında da bir hayli iddialı! Peki, Tuğçe Ekim kimdir?

24 yaşındaki Tuğçe Ekim, Çanakkale doğumludur. Üniversite eğitimini 2015 yılında Okan Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden mezun olarak tamamlayan güzel yarışmacı akademik kariyerini sürdürüyor. Bekar olan Tuğçe Ekim daha önce Kim Milyoner Olmak yarışmasına katılmıştı. Tuğçe Ekim, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 30.000 TL'lik soruya kadar gelmiş. Çift cevap jokerini %50 jokerinden önce kullanarak hata yaptığı için aslında garantilemiş olduğu 30.000 TL yerine 15.000 TL ödül ile yarışmadan ayrılmıştı.

BAKMADAN GEÇME!