Temizlik Benim İşim Sunucusu Kadir Ezildi kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Temizlik Benim İşim Sunucusu Kadir Ezildi kimdir
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2020 13:37

TLC'de yayınlanan yarışmada 'temizlik canavarı' olarak ünlenen ve büyük bir hayran kitlesine ulaşan Kadir Ezildi, bir süredir Temizlik Benim İşim programıyla tanınıyor. Temizliğin güç ve kuvvet gerektiren bir uğraş olduğunu bu nedenle de temizliğin erkek işi olduğunu savunan Kadir Ezildi, kendi evinde gece geç saatlere kadar temizlik yaptığını ifade ediyor. Peki, Temizlik Benim İşim Sunucusu Kadir Ezildi kimdir?

Haberin Devamı

1995 yılında dünyaya gelen Kadir Ezildi, özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalıştı. Anne tarafından Bayburt baba tarafından ise Konyalı olan Kadir Ezildi, FOX ekranlarının yeni yarışması Temizlik Benim İşim de sunucu olarak izleyici karşısına çıkıyor. İstanbul’da annesi ve erkek kardeşi ile birlikte yaşıyor. Kadir Ezildi’nin temizlik konusundaki takıntısı anne ve babasının ayrılmasından sonra başlamış.  Sosyal medyada paylaştığı videolarla popüler olan Kadir Ezildi, katıldığı televizyon programı ile geniş kitlelere ulaştı ve reklam filmlerinde yer aldı.

Temizliğin yanı sıra düzen konusunda da takıntılı olan Kadir Ezildi, kazandığı tüm parayı temizlik malzemelerine ve evin dekorasyonuna harcıyor. Market alışverişi sırasında temizlik ürünlerinin olduğu reyonda çok fazla zaman geçiriyor. Tüm ürünleri yakından inceliyor. Evin bütün temizliğini kendisi yapıyor. Yere kıl döküleceği gerekçesiyle erkek kardeşine ağda yaptıracak derecede takıntılı bir temizlik hastası!Çamaşır suyuyla ilişkisini “Temiz olması için çiçeklere bile döküyorum” diyerek açıklıyor. Ondan habersiz eve misafir gelemiyor. Gelen misafirlerin ilk olarak banyoya gitmelerini rica ediyor. Misafirlerden ayaklarını yıkayarak çoraplarını değiştirmelerini istiyor. Temizlik konusunda takıntılı olduğunun farkında fakat tedavinin bu duruma bir çözüm olacağını düşünmüyor. 

BAKMADAN GEÇME!