Tehlikeli Karım ilk bölümde neler oldu? İşte yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Tehlikeli Karım ilk bölümde neler oldu İşte yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2018 10:01

Tehlikeli Karım dizisi 25 Mart Pazar akşamı ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Gonca Vuslateri ve Seçkin Özdemir'in evli bir çifti canlandırdığı Tehlikeli Karım'ın ilk bölümünde dizinin kadrosu ve konusuna ilişkin detaylar ortaya çıktı. Şaşırtıcı ilk bölüm finalinin hemen ardından yeni fragman da paylaşıldı. İşte Tehlikeli Karım ilk bölümde yaşananlar ve yeni bölümden detaylar!

Haberin Devamı

Tehlikeli Karım dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ekran macerasına 25 Mart Pazar akşamı başlayan Tehlikeli Karım’ın ilk bölümünde dizinin konusu ve kadrosunda dair bilgiler edinen izleyiciler 2. bölüm fragmanıyla yeni tüyolar aldı. İşte Tehlikeli Karım’ın yeni bölümünden ilk görüntüler!

Tehlikeli Karım dizisi ilk bölümüyle görücüye çıktı. Evli bir çiftin aşk ile başlayan ilişkilerinin gün geçtikçe hayatın da yüklediği telaşla değişimini ekrana taşıyan Tehlikeli Karım dizisinin 1. bölümü sosyal medyaya da konu oldu. İlk bölümde yaşananlar hafızalardaki yerini korurken Tehlikeli Karım 2. bölüm fragmanı da yayınlandı. Hastaneye getirilen Derin’i görmek için Alper apar topar hastaneye giderken, Alper’in annesinin Seda’ya saldırdığı anlar heyecanı arttırıyor. Başkomiser Fırat’ın “Fidyeci hesapta 5 milyon olduğunu nereden biliyor” sorusuna Derin’in ne cevap vereceği merakla beklenirken, Alper ve Seda sorguya alınıyor. Seda, “Karını öldürmezsen yüzümü bir daha göremezsin!” sözlerini kabul etmezken, duştan çıktığı sırada Çınar’ı karşısında bulan Derin’in yaşadığı korku dolu anlar dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

TEHLİKELİ KARIM KONUSU

Derin (Gonca Vuslateri), kendini kocasına ve evine adamış; genç, güzel, zengin ve zeki bir kadındır. Hayatta onun için önemli olan tek şey kocası Alper’in (Seçkin Özdemir) ona duyduğu aşktır. Alper ise İstanbul’un orta halli mahallelerinden birinde annesi ve ablası tarafından büyütülmüş, yakışıklı bir genç adamdır. Hayatı boyunca kadınlardan destek almaya alıştığı için kendi ayakları üzerinde durmakta zorlanır. Bir yanda kontrol düşkünü karısı, diğer yanda onu geri dönülmez hatalara sürükleyen sevgilisi arasında kalır. Kocası tarafından aldatıldığını öğrenen Derin’in, kocası Alper’i geri kazanmak için ne kadar ileri gidebileceği, ikilinin değişen ilişkilerinin nelere sebep olabileceği merakla bekleniyor.

BAKMADAN GEÇME!