Taş Kâğıt Makas: Hayatın Oyunu, sezonu açtı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2024 16:56

Babası için adalet mücadelesi veren ‘Umut’un hikayesini anlatan “Taş Kâğıt Makas: Hayatın Oyunu”, yeni bölümüyle sezonu açtı. Yaşadıkları onca adaletsizliğe rağmen aşklarından ödün vermeyen Alev-Umut çiftinin bebeklerini kaybettiği yeni bölüm, yaşanan acıyı tüm çıplaklığıyla ortaya koyarken izleyenlerin yüreklerini dağladı. Taş Kâğıt Makas’ın 16’ncı bölümünden yayınlanan tanıtım filmi de merak uyandırdı.

Haberin Devamı

SAVCI ARHAN KİMİN ADAMI?

Kanal D’nin ilginç senaryosuyla dikkat çeken dizisi Taş Kâğıt Makas: Hayatın Oyunu, daha ilk bölümden seyircileri şaşırtmayı başardı. Alev’in tüm ısrarlarına rağmen Adem’in yanında yer almayı tercih eden Umut, gerçeğin ortaya çıkması için Savcı Arhan ile iş birliği yaptı. Arhan ise bu işin peşini bırakmayacağını söyledi. Polis ile birlikte Fecir Emirkıran’ın kapısına dayanan Arhan’ın aslında Emirkıranların adamı olduğu ortaya çıktı.

Taş Kâğıt Makas: Hayatın Oyunu, sezonu açtı


AVUKAT GÜNEŞ MERAK UYANDIRDI
Hande Doğandemir’in canlandırdığı “Avukat Güneş” karakteri de ilk kez dizide rol aldı. Öldürülen Cengiz’in avukatı olan Avukat Güneş Evliyagil, Adem’in tutuklanması için elinden geleni yaptı. Avukat Güneş’in gerçekte kim olduğu ise dizinin ilerleyen bölümlerinde cevap bulacak.
Taş Kâğıt Makas: Hayatın Oyunu, sezonu açtı


MERDİVENDEN DÜŞTÜ
Zorluklara birlikte göğüs geren Alev ve Umut, bebek bekleyen bir çift olarak seyirci karşısına çıktı. Alev, dava yüzünden can güvenliklerinin olmadığını Umut’a anlatmaya çalışsa da başarılı olamadı ve çift büyük bir dramla karşı karşıya kaldı. Savcı Arhan’ın kurduğu komplo sonucu merdivenden düşerek bebeğini kaybeden Alev’in o anları izleyenleri hüzne boğdu.
Taş Kâğıt Makas: Hayatın Oyunu, sezonu açtı


“SONUNDA ÖLÜM DE OLSA DURMAK YOK ARTIK!”

Haberin Devamı

Taş Kâğıt Makas’ın 16’ncı bölümünden bir tanıtım filmi de yayınlandı. 16’ncı bölümde adalet arayışı devam eden Umut’un, Alev’le arasındaki ipler kopma noktasına gelirken Fecir’in “Kendi çocuğunu koruyamayan adam bizi koruyacak, adalet sağlayacak…” sözleri Umut’un sabrını taşıracak. Güneş’in “Bunca zamandır kaçtığın için pişman olmayacak mısın?” sorusu ve Harun’dan DNA testi yaptırmasını istemesi de dikkatleri çekecek.

 USTA İSİMLER KADRODA

Dizinin bu sezonki kadrosunda; Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Burak Yörük, Hande Doğandemir, Yüsra Geyik, Bülent Seyran, Berk Bakioğlu, Selim Galip, Eylem Yıldız, Meriç Rakalar, Mustafa Konak, Buse Sezen ve Atsız Karaduman ve Uraz Kaygılaroğlu gibi birbirinden usta isimler yer alıyor.

Taş Kâğıt Makas: Hayatın Oyunu, sezonu açtı

HER ÇARŞAMBA KANAL D’DE
Hatırlamakla unutmak arasındaki dengeyi adaletin terazisinde tartan “Taş Kâğıt Makas: Hayatın Oyunu” her Çarşamba saat 20.00’de Kanal D’de ekrana gelmeye devam edecek...

 

 

BAKMADAN GEÇME!