Survivor'da tahmin ve karaoke yarışmasını kim kazandı? Survivor 87. bölüm bayram özel yayını özeti ve kazananlar

Güncelleme Tarihi:

Survivorda tahmin ve karaoke yarışmasını kim kazandı Survivor 87. bölüm bayram özel yayını özeti ve kazananlar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2020 03:07

Survivor'ın 25 Mayıs Pazartesi günü ekranlara gelen 87. bölümünde bayram özel yayını gerçekleşti. Rekabetin devam ettiği Survivor'da bayram haftası nedeniyle yarışmacılar kısa bir mola vererek, yeni bölümde karaoke ve tahmin yarışmalarına katıldı. Dominik'tan canlı yapılan bağlantıda izleyicilerin de katılımı ile tahmin yarışması düzenlendi. Daha sonra ise Survivor 2020'de karaoke heyecanı yaşandı. Renkli anların yaşandığı gecede, karaoke ve tahmin oyununu kazananlar ödüle kavuştu. Peki, Survivor'da tahmin ve karaoke yarışmasını kim kazandı? Survivor son bölümde ödülü kim aldı? İşte, Survivor 87. bölüm bayram özel yayını özeti ve son bölümde kazanan isimler...

Haberin Devamı

TV8 ekranlarında yayınlanan ve Ünlüler Gönüllüler formatı ile ekranlara gelen Survivor 2020'de heyecanlı anlar yaşandı. Bayramın ikinci gününde farklı yarışmalarla eğlenen Survivor yarışmacıları, Dominik'ten canlı olarak bağlandı. Tahmin oyununda "Seneye Survivor All Star olsun mu?" sorusu ise son bölüme damga vurdu. İşte, Survivor 87. bölüm karaoke ve tahmin yarışmasının kazanan takımları...

SURVİVOR TAHMİN YARIŞMASINI KİM KAZANDI?

Parkurda verdikleri mücadeleye kısa bir ara veren Survivor yarışmacıları bayramın ikinci gününde tahmin yarışmasına dahil oldu. İzleyiciler ve Survivor 2020 yarışmacıları, birbirlerine sorulan sorulara doğru yanıtları vermeye çalıştı.

Tahmin yarışında sorulan "Seneye Survivor All Star olsun mu?" sorusu ise beğeni topladı. Oynanan tahmin yarışı oyununu Survivor Berkan Karabulut kazandı.

Haberin Devamı

SURVİVOR KARAOKE OYUNUNU KAZANAN KİM OLDU?

Survivor'da bayram özel yayını heyecanında karaoke oyunu oynandı. Survivor 2020 yarışmacıları karaokede hünerlerini göstermek için sahneye çıktı. Eğlenceli anların yaşandığı Survivor karaoke oyununda yarışmacılar hem şarkı söyledi hem de stres attı.

Survivor 2020’de şarkı yarışmasını kazananı ise Survivor izleyicileri belirledi. Acun Ilıcalı’nın Instagram hesabı üzerinden değerlendirilen sonuçlar gecenin sonunda belli oldu.

Eğlenceli anların yaşandığı Survivor karaoke oyununda, sonuncu Yunus Emre, sondan ikinci Evrim, sondan üçüncü ise Sercan oldu.

En çok oy alarak Survivor karaoke oyununu kazanan yarışmacı Cemal Can oldu. İkinci isim ise Ardahan olarak seçildi.

Böylece ödülü kazanan Cemal Can, önümüzdeki sene Survivor'a misafir olarak katılma şansı kazandı.

BAKMADAN GEÇME!