Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? 15 Mayıs Survivor 2020 ödülü hangi takım aldı? İki takım arasında kavga

Güncelleme Tarihi:

Survivorda ödül oyununu kim kazandı 15 Mayıs Survivor 2020 ödülü hangi takım aldı İki takım arasında kavga
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2020 02:42

Survivor'un 15 Mayıs tarihinde ekranlara gelen 77. bölümünde ödül oyunu mücadelesi yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı arasında itiraz tartışmasının damga vurduğu gecede, Survivor ödül oyununu kazanan takım villada çikolata keyfi yaptı. Survivor ödül oyunu öncesinde parkurda avantaj yakalamak için yarışan yarışmacılar nefesleri kesti. Peki, Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? 15 Mayıs Survivor 2020 ödülü hangi takım aldı? İşte, Survivor 77. son bölüm özeti ve Survivor'da ödül oyununu kazanan takım.

Haberin Devamı

TV8 ekranlarında yayınlanan ve ilgi gören Survivor yeni bir ödül oyunu ile izleyici karşısına çıktı. Rekabetin giderek arttığı yarışmanın yeni bölümünde avantaj oyununda Ünlüler ve Gönüllülerden dörder yarışmacı parkura çıktı. Ödül oyununda ise yine gergin dolu anlar yaşandı. Survivor 15 Mayıs ödül oyununu kazanan takım daha sonra villa ödülünü alarak yarışmaya motive oldu. Survivor Mert'in, gönüllüler takımına "Delikanlı gibi oynayın" demesi ise bir anda tansiyonu yükseltti. İşte, Survivor son bölümde ödül oyununu kazanan takım.

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU AVANTAJI KİM KAZANDI?

Survivor'un 15 Mayıs tarihinde ekranlara gelen 77. bölümünde ödül oyunu öncesi avantaj heyecanı yaşandı. Oyundan öncesinde ise iki takım, seçim avantajı için bayrak yarışına çıktı. Rekabetin artığı Survivor 2020 77. bölümde Ünlüler ve Gönüllülerden dörder yarışmacı avantaj oyununda yarışmacı seçme hakkını kazanmak için mücadele verdi.  

Haberin Devamı

Oyunun sonunda Survivor ödül oyunu avantajını kazanan takım ünlüler oldu.

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Bayrak yarışında avantajı yakalayarak ödül oyununa güçlü başlayan ünlüler takımı, oyunu kazanmak için sıkı mücadeleye girişti. Villada çikolata ödülünün verildiği oyunda, ünlüler takımı ve gönüllüler takımı arasında gergin dolu anlar yaşandı. Gönüllüler takımı ünlüler takımının sayısına itiraz etti. Mert'in itirazı ile oyun alanı bir anda takımlar arası tartışmaya sahne oldu.

Heyecanlı oyunun sonunda Survivor ödül oyununu kazanan takım 10'a 5 skorla ünlüler takımı oldu.

MERT VE GÖNÜLLÜLER TAKIMI ARASINDA GERGİNLİK

Survivor 2020'de ödül oyunu esnasında gönüllüler takımı sayıya itiraz etti. Sinirlerin gerildiği anlarda ünlüler takımından Mert, gönüllüler takımına tepki gösterdi. Mert, gönüllüler takımına, "Delikanlı gibi oynayın" dedi. Survivor 2020'de ünlüler takımı ve gönüllüler takımı arasında gergin anlar yaşandı. Yunus Emre ve Yasin'in katıldığı tartışmada tansiyon kısa süreli yükseldi.

BAKMADAN GEÇME!