Survivor'da dün akşam ödül oyununu kim kazandı? Survivor basketbol derbisi sonucu ve son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Survivorda dün akşam ödül oyununu kim kazandı Survivor basketbol derbisi sonucu ve son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2021 07:31

Survivor’da dün akşam ödül oyunu ve basketbol derbisi için kıran kırana mücadeleler gerçekleşti. 5 Nisan’da yayınlanan bölümde Ünlüler ve Gönüllüler önce ödül oyunu için parkurda yarıştılar. Bu yarışın ardından ise Acun Medya ve Survivor 2021 arasında basketbol maçı gerçekleşti. NBA eski oyuncusu olan Marko Jaric'in Acun Medya takımında yer aldı. Peki, Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı?

Haberin Devamı

Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler sezonu tüm heyecanıyla devam ediyor. 5 Nisan Pazartesi akşamı Survivor'ın 63. bölümü ekrana geldi. Bu bölümde ödül oyununun yanı sıra Marko Jaric'in Acun Medya takımında yer aldığı basketbol maçı da çok konuşuldu. Dün akşam yayınlanan ödül oyununu kazanan takım Ünlüler takımı oldu. İşte, Survivor'da bu akşam yaşananlar...

SURVİVOR’DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor Türkiye'de bu akşam oynanan ödül oyunu heyecanı vardı. Oyunda ilk üç karşılaşma bayrak yarışı şeklindeydi. Devamında tekli karşılaşmalar başladı. Günün sonunda ödül oyununu 10-7 skorla kazanan Ünlüler takımı oldu.

BASKETBOL DERBİSİNİ HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da bu akşam ekrana gelen basketbol derbisi heyecanla takip edildi. Eski NBA yıldızı Marko Jaric, Acun Medya takımında yer aldı. Oyun, dört çeyrek üzerinden oynandı. Son çeyrek 33-33 berabere bitince maç uzatmalara gitti.

Haberin Devamı

Uzatmalarda Acun Medya, Survivor 2021'i 39-38 skorla yenmeyi başardı.

BAKMADAN GEÇME!