Survivor'da dün akşam kim eleme adayı oldu? Bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Güncelleme Tarihi:

Survivorda dün akşam kim eleme adayı oldu Bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2018 08:25

Survivor All Star (Ünlüler) ve Gönüllüler takımı dokunulmazlık oyunu ile kendilerini garantiye almak için mücadele etti. Kıyasıya mücadelenin kazananı, takımlarından bir kişiyi eleme adayı olarak seçme derdinden kurtulmuş oldu. Kaybeden ekip ise Survivor'da bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Peki, Survivor'da eleme adayları kim oldu? İşte, izleyicilerin merakla araştırdığı Survivor dokunulmazlık oyunu ve eleme adayları hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Survivor'da dün akşam kim eleme potasına girdi sorusu, yarışmanın son bölümünü izleyemeyenlerin araştırdığı konu oldu. All Star (Ünlüler) ve Gönüllüler takımının kıyasıya mücadele ettiği Survivor'da, dokunulmazlık oyununu kazanan takım kendisini korumuş oldu. Peki, Survivor'ın 7. bölümünde neler yaşandı? İşte, eleme adayları ve bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan isim hakkında detaylı bilgiler

Survivor 2018'de ünlüler takımı üst üstte kazanarak hem ödülleri hem de dokunulmazlık kolyesini topladı. Bu sayede ilk elenme stresi yaşamayacak olan ünlülüler takımı rahat bir nefes aldı. Gözler dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımına çevrilirken, bireysel dokunulmazlık ödülünü alan yarışmacılar bir arkadaşlarının ismini söylemek zorunda kaldı. Eleme potası şu şekilde oluştu.

Haberin Devamı

Bireysel dokunulmazlık ödülünü alan Ramazan, Marcus'un adını söyleyerek ilk adayı çıkardı. Bireysel dokunulmazlıkta ikinci oyunu kazanan Funda ise Yağmur'un adını vererek elenme potasını oluşturdu.

Yağmur ve Marcus'un ardından takım kararıyla ismi yazılan isim ise Cumali oldu. Survivor 2018'in ilk elenme potası Marcus, Cumali ve Yağmur üçlüsüyle oluştu.

Gelen SMS oyları ile elenecek aday belirlenecek. Eleme günü salı akşamı olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!