Survivor’da dün dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Yeni bölümde neler olacak?

Güncelleme Tarihi:

Survivor’da dün dokunulmazlık oyununu kim kazandı Yeni bölümde neler olacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2019 09:51

Survivor Türkiye- Yunanistan’ın 2 Mart tarihli bölümünde haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Survivor Türkiye Yunanistan 17.bölümüne Sabriye’nin atışlardaki şovu damga vurdu. Ekibe sonradan dahil olan Sabriye adeta parkurda şov yaparak hayranlarının da yüzünü güldürdü. Peki, Survivor’da dün dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Haberin Devamı

Survivor 2019'un 17. bölümünde nefes kesen bir dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Survivor Türkiye Yunanistan’ın bu haftaki ilk bölümünde önce "Bil Bakalım" oyunu oynandı. Oyunu kazanan taraf erkekler oldu. Daha sonra oynan erzak oyununda ise yüzü gülen taraf Yunan takımı oldu. Son bölümün en heyecanlı karşılaşması ise dokunulmazlık oyunu oldu. Peki, Survivor’da dün dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Yeni bölümde neler olacak?

DOKUNULMAZLIK KİMİN OLDU?

Survivor Türkiye Yunanistan 17. Bölüm erzak oyununda talihsiz bir olay yaşandı. Türk takımından Seda parkurda başını çarptı ve yere düştü. Ecem'in ve Seda'nın parkurlarda geçirdikleri kazalara rağmen dokunulmazlık oyununu Türk takımı kazandı.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Survivor 18. Bölüm tanıtımı da kısa sürede Tv8 üzerinden yayınlandı. . Survivor 18.bölüm tanıtımında 2. dokunulmazlık oyunu 3 Mart Pazar günü oynanacak. Her iki takımın da oldukça iddialı olduğunu gözler önüne seren fragmana talihsiz bir olay damga vurdu. Fragmanda yarışmacılardan birinin parkurda kaza geçirdiği görülüyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!