Survivor'da kimler aday? Yeni bölüm fragmanında Sema'dan garip cevaplar

Güncelleme Tarihi:

Survivorda kimler aday Yeni bölüm fragmanında Semadan garip cevaplar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2018 00:19

Survivor'da kimler aday sorusu, yarışmayı yakından takip eden binlerce kişinin merakla araştırdığı konu oldu. Son bölümde oynanan dokunulmazlık oyununun ardından birçok vatandaş, eleme adayı kimler sorusuna yanıt aradı. Survivor'ın yeni bölümüne ise Sema'nın elini anlamsız bir şekilde banka vurması, bunun sonucunda ise elinin incinmesi, Doktor Metin Kuş ve yarışmanın sunucusu Acun Ilıcalı tarafından tepki gördü. İşte, yeni bölüm fragmanı ve eleme adayları hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Survivor son bölümünde dokunulmazlık oyunu ile izleyicilere heyecan dolu anlar yaşattı. Eleme adaylarının belirlendiği 19 Mayıs akşamı, ünlüler ve gönüllüler takımı arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Dokunulmazlık oyununu kazanarak adalarından bir kişinin daha gitmesine göz yummak istemeyen yarışmacılar, gün sonunda ada konseyinde iki arkadaşlarının ismini potaya yazdı. İşte, Survivor eleme adayları ve yeni bölümden Sema'nın garip söylemleri hakkında bazı bilgiler

YENİ BÖLÜMDE SEMA'DAN ANLAMSIZ HAREKETLER

Survivor'ın yeni bölüm fragmanında Sema'nın anlamsız hareketleri dikkat çekti. Elinde çatlak bulunan Sema, oturdukları banklara elini sertçe vurunca doktor Metin Kuş araya girdi. Metin Kuş'un pişman mısın sorusuna hayır yanıtını veren Sema, Acun Ilıcalı'nın 'Bir insan çatlak olan ve iyileşmekte çok zorlandığı elini niye kalkıp bu şiddette vurur da ve belki bir daha kırar. Bundan sonra bir daha böyle bir şey yaşar mıyız sence?' söylemlerine 'Bilemeyiz' cevabını verdi.

Haberin Devamı

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da bu akşam oynanan haftanın ilk dokunulmazlık oyununda ünlüler ve gönüllüler takımı son ana kadar mücadele verdiler. Gergin haftada iki takım yarışmacıları da dokunulmazlık simgesini alabilmek adına konuştular. Ünlüler takımı bu akşam adeta zorlu parkurda rüzgar gibi esti ve oyunu 10-3 kazanarak farklı bir skorla dokunulmazlık oyununun kazanan tarafı oldular.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor'da dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı bu akşam takımlarından 2 kişinin adını eleme potasına koydular. Takım kararıyla eleme potasına giren ilk isim Yağmur oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Hilmicem ise Birsen'in ismini verdi. Böylelikle haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımında eleme potasına giren isimler Yağmur ve Birsen oldu.

 

BAKMADAN GEÇME!