Survivor'da eleme adayı kim oldu? 24 Ocak Survivor'da dokunulmazlığı kazanan takım ve eleme adayı

Güncelleme Tarihi:

Survivorda eleme adayı kim oldu 24 Ocak Survivorda dokunulmazlığı kazanan takım ve eleme adayı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2021 07:45

Survivor'da eleme adayı dün akşam yapılan oylamanın ardından belli oldu. Ünlüler takımı ve Gönüllüler takımı arasında yaşanan rekabetin ardından dokunulmazlığı kaybeden takım Ünlüler oldu. Haftanın ilk dokunulmazlığını Ünlüler Takımı kazanmış ve Gönüllüler Takımından bir isim ilk eleme adayı olmuştu. İşte, Survivor 2021'de haftanın ikinci eleme adayı olan isim ve son bölümde yaşananlar

Haberin Devamı

Survivor Türkiye'de 3. haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu hangi takımın kazandığı merak konusu oldu. Survivor 2021'de dün akşam Ünüler ile Gönüllüler arasında oynanan dokunulmazlık oyunu nefesleri kesti. Gönüllüler takımı, Survivor 2. dokunulmazlık oyununu 10-8'lik skorla kazandı. Son bölüme Acun Ilıcalı'nın açıkladığı ikinci diskalifiye durumu da damga vurdu. Ünlüler takımı eleme adayı olarak ise İlayda Şeker'i belirledi.

DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'un bu haftaki ilk dokunulmazlığı Ünlüler kazanmış, son sayıda oyunu kaybeden Gönüllülerde eleme adayı Aleyna olmuştu. Bu akşamki ikinci dokunulmazlık oyununda yarışmacılar, parkurda sayıyı kazanmak ve eleme potasına girmemek için performanslarını zorladı. 

Dokunulmazlık oyununda seçim yapacak takımı belirlemek için avantaj oyunu oynandı. Avantaj oyununun kazananı Ünlüler oldu.

Haberin Devamı

Survivor 2021'de dün akşam Ünüler ile Gönüllüler arasında oynanan dokunulmazlık oyunu nefesleri kesti. Gönüllüler takımı, Survivor 2. dokunulmazlık oyununu 10-8'lik skorla kazandı.

SURVİVOR'DA 2. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Dokunulmazlık oyunu sonrasında kaybeden takım için ada konseyinde ilk olarak SMS halk oylaması yapıldı. Sonrasında takım içi oylamaya geçildi. 

Oylama sonrasında İlayda, Ünlüler takımının gitme adayı oldu.

SURVİVOR 2021'DE KİM DİSKALİFİYE OLDU?

Acun Ilıcalı, yapılan kontroller sonrasında Cemal Hünal'ın zorunlu vedasını açıklamıştı. Bu akşam ise diskalifiye olduğu açıklanan isim Meryem oldu.

Doktor Metin Kuş tarafından verilen rapora göre sol dizini sakatlayan ve ameliyat olmak zorunda kalan Meryem, Survivor 2021'ye erken veda etti.

BAKMADAN GEÇME!