Survivor'da eleme adayı gön kim oldu? 3 Mayıs dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Güncelleme Tarihi:

Survivorda eleme adayı gön kim oldu 3 Mayıs dokunulmazlık oyununu kim kazandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2020 07:16

Kıyasıya rekabetin devam ettiği Survvior dokunulmazlık oyunu, dün akşam bir eleme adayı olacak ismin daha belirlenmesi ile sona erdi. İlk eleme adayının belirlenmesinin ardından bu kez ikinci eleme adayının belirlenmesine vesile olan dokunulmazlık oyunu, iki takım arasında bazı sürtüşmelere de neden oldu. Ünlüler takımında Mert ve Sercan'ın sakatlıkları dolayısıyla oynamaması, gönüllüler takımının diline düştü. Bu durumu ele alan gönüllüler takımı ile ünlüler arasında gerginlik yaşandı.Peki, Survivor 2. dokunulmazlık oyununu kim kazandı ve eleme adayı olarak kim belirlendi? İşte, son bölümden tüm detaylar

Haberin Devamı

Finale adım adım yaklaşılan Survivor 2020'nin dün akşam ekranlara gelen bölümünde, haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Ünlüler-Gönüllüler konseptiyle ekranlara gelen Survivor'da takımlar dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. İki takımın büyük bir mücadele sergilediği oyunun sonunda kazananın kim olduğu merak konusu oldu. Peki, Survivor'da 2. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Survivor'ın dün akşam ekranlara gelen 65. bölümünde dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık oyununda karşı karşıya gelen her iki takım da dokunulmazlığı kazanmak için kıyasıya mücadele etti. 

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020'nin 65. bölümünde 2. dokunulmazlık oyununda heyecan doruktaydı. Zorlu mücadele sonrası kazanan 10-5'lik skorla Gönüllüler Takımı oldu.

Haberin Devamı

GÖREV OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2020'nin 65. bölümünde 2. dokunulmazlık oyunu öncesinde Acun Ilıcalı 1,5 milyon like alan resimlerden kazananı, yeni görevi ve ödülü açıkladı.

Survivor 2020'de 3. görev oyununu kazanan takım belli oldu. Acun Ilıcalı, dokunulmazlık oyunu öncesinde Ünlüler ile Gönüllülerin tablolarını Instagram hesabından paylaştığını ve 1.5 milyon beğeni aldığını söyledi.

Gönüllüler takımı, Ünlüler takımına fark atarak görev oyununu kazandı. Bu sonuçla birlikte Gönüllüler takımı, havuçlu kek kazandı.

İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?

Ünlüler takımı dokunulmazlık oyununu kaybedince ikinci eleme adayı olarak belirleyecekleri isimde bir strateji geliştirdi. Buna göre ikinci eleme adayı olan isim, her hafta SMS oylamasında birinci olan Mert olarak açıklandı. 

İLK ELEME ADAYI KİM OLMUŞTU?

Survivor'un cumartesi akşamı ekranlara gelen 64. bölümünde, Ünlüler Gönüllüler takımı dokunulmazlığı kazanmak için sıkı mücadele verdi. Her iki takım da dokunulmazlığı kazanıp akşama yapılacak ada konseyini rahat geçirmek isterken eleme adayı çıkarmamak için parkurda ter döktü.

Ersin'in atışlardaki başarısı ise Survivor dokunulmazlık oyununa heyecan kattı. Oynanan oyun sonunda Survivor dokunulmazlık oyununu 10-8 skorla kazanan takım Ünlüler oldu.

Haberin Devamı

Survivor'da dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımı eleme adayını belirlemek için konseyde toplandı. Gönüllüler takımında yarışmacılar kimin ismini yazdı? sorusu gecenin sonunda belli oldu. Yapılan oylama sonunda Survivor 2 Mayıs eleme adayı Berkan oldu.

 

BAKMADAN GEÇME!