Survivor Poyraz kaç yaşında, kimdir? Yiğit Poyraz ile ilgili merak edilenler

Güncelleme Tarihi:

Survivor Poyraz kaç yaşında, kimdir Yiğit Poyraz ile ilgili merak edilenler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2021 13:18

Survivor 2021 kadrosunda yer alan Poyraz ile ilgili bilgiler araştırılıyor. 1994 doğumlu olan Yiğit Poyraz, 1.80 boyunda. Bodrum’da büyüyen Survivor Poyraz, 2009 yılında Robert Kolej mezunu.

Haberin Devamı

Survivor yarışmacısı Poyraz merak edilen isimlerden biri. Yiğit Poyraz başarılı performansı ile dikkat çekiyor. Gönüllüler takımı yarışmacı bu hafta eleme potasında yer alıyor. Survivor Poyraz’ın kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. İşte hakkında merak edilenler

SURVİVOR YARIŞMACISI YİĞİT POYRAZ KİMDİR?

Survivor 2021 kadrosunda olan Yiğit Poyraz, arkadaşlarının kendisine soyadı ile hitap ettiği için kendisine Poyraz denildiğini açıkladı. 26 Aralık 1994 doğumlu olan yarışmacı 1.80 boyunda. Aslen İzmirli olan yarışmacı Bodrum’da büyüdüğünü aktardı.

2009 yılında Robert Kolej’ini yatılı olarak kazanarak İstanbul’a yerleşti. 2015 yılında Boğaziçi Üniversitesi işletme bölümü kazandı. 1 yıl boyunca Sydney Uni’de exchange programı ile eğitim aldı.

Haberin Devamı

8 yaşından beri basketbol oynayan Yiğit Poyraz, 2 senedir ailesi ile birlikte İtalyan ve Amerikan markalar ağırlıklı olmak üzere tekstil mümessilliği yapıyor. Başarılı isim fitness ile ilgileniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!