Survivor ödül oyununu kazanan belli oldu: 8 Mayıs Survivor 70. bölüm özeti ve avantajı kazanan takım

Güncelleme Tarihi:

Survivor ödül oyununu kazanan belli oldu: 8 Mayıs Survivor 70. bölüm özeti ve avantajı kazanan takım
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2020 00:25

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? sorusu, yarışmanın 8 Mayıs tarihli 70. bölümünde yanıt buldu. Her hafta cuma günleri ödül oyununda karşı karşıya gelen Survivor Ünlüler ve Gönüllüler takımı, ilk olarak parkurda avantaj sağlamak için mücadele verdi. Haftanın birinci dokunulmazlık oyunu öncesi oynanan ödül oyununda Sercan ve Ardahan arasında gerginlik yaşandı. Survivor 2020'nin 70. bölüm ödül oyununda Nisa ve Elif karşılaşması ise heyecanlı anlar yaşattı. Peki, Survivor ödül oyununda avantajı kim aldı? İşte, Survivor 70. son bölüm özeti ve bu hafta ödül oyununu kazanan takım...

Haberin Devamı

Şampiyonluk mücadelesinin arttığı Survivor 2020 70. bölümü ile 8 Mayıs Cuma akşamı ekranlara geldi. Survivor Ünlüler Gönüllüler'de ödül oyununda heyecan dolu anlar yaşandı. Oynanan oyunda Sercan kural hatası yapınca Cemal Can sayı alma şansı kazandı. Öte yandan oyun sırasında Survivor Sercan, gönüllüler takımından Survivor Ardahan'a "Şaklabanlık yapma" deyince gergin anlar yaşandı. İşte, Survivor 2020 70. bölüm ödül oyununu kazanan takım.

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Her hafta cuma akşamı ödül oyunu mücadelesinin yaşandığı Survivor 2020'de ünlüler ve gönüllüler bir kez daha karşı karşıya geldi. 8 Mayıs 2020 tarihli Survivor 70. bölümde Gönüllüler 3-2 önde iken Elif ile Nisa'nın parkurdaki mücadelesi oyunun kaderini belirledi. Ünlüler takımından Elif, geriden geldiği oyunda dört atıştan üçünü kazanınca, ünlüler öne geçti.

Haberin Devamı

Sercan Cemal Can eşleşmesinde ise Sercan kural hatası yaptı. Survivor Sercan'ın yaptığı hatayla Cemal Can sayıyı kaptı. Heyecanlı geçen çekişme sonunda Survivor 70. bölüm ödül oyununu 10'a 8 gönüllüler takımı kazanmış oldu.

AVANTAJI KİM ALDI?

Survivor 2020'de ödül oyunu öncesi avantaj sağlamak için takımlar bayrak yarışında mücadele verdi. Oyun öncesinde oynanan avantaj oyunu için iki takımdan ikişer kadın ve erkek yarışmacı seçildi. Son atışı bir türlü yapamayan Ünlüler takımını, Gönüllüler takımı art arda dört isabetli atışla yenmeyi başardı. Böylece Survivor’da avantaj oyununu kazanan takım Gönüllüler oldu.

SERCAN VE ARDAHAN BİRBİRİNE GİRDİ

Survivor 2020'nin 70. bölümünde oynanan ödül oyunu sırasında yaşanan gerginlik son bölüme damga vurdu. Ersin ile Ardahan eşleşmesinde oyun sırasında Sercan, gönüllüler takımından Survivor Ardahan'a "Şaklabanlık yapma" diyerek sataştı. Sercan'ın sözlerine oldukça sinirlenen Ardahan ise karşılık vererek "Sen kendine baksana" dedi.

İkili arasında yaşanan sözlü tartışma sonrasında, takım arkadaşlarının araya girip Sercan ile Ardahan’ı sakinleştirmesi ile adada tansiyon normale döndü.

BAKMADAN GEÇME!