Survivor Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken ayrıldı mı, sevgili mi? Son bölüme damga vuran sözler

Güncelleme Tarihi:

Survivor Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken ayrıldı mı, sevgili mi Son bölüme damga vuran sözler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2022 23:21

Survivor All Star'da Nisa ve Ogeday'ın ilişkisi, yarışmanın son bölümüne damga vurdu. Ünlüler ve Gönüllüler'in şampiyon olabilmek için ter döktüğü Survivor All Star'da Ogeday'ın mavi takım kaptanı olduğu hafta Nisa'nın eleme potasına girmesi dikkat çekti. Yaşananlarla ilgili Hikmet, Nagihan ve Batuhan'ın yaptıkları yorum ise akıllara Survivor Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken ayrıldı mı? sorusunu getirdi. İşte, o konuşmalar...

Haberin Devamı

Survivor All Star'da heyecan devam ediyor. Yeni haftada yeni takımlar belli olurken, Nisa haftanın ilk eleme adayı seçildi. Potaya giren Nisa, mavi takımın kaptanı olan sevgilisi Ogeday'a konseyde yüklendi.

Geçtiğimiz günlerde de aralarında soğuk rüzgarların estiği Ogeday-Nisa ilişkisi hakkında açıklama yapan Nagihan, "Kız arkadaşınsa kız arkadaşını koyacaksın. Berkan'sa ve bunun güzel bir şekilde açıklamasını yapacaksın... Ogeday sorumluluğu almak istemedi ve dedi ki 'Açık oylamada ihale bana kalmasın' dedi. Çünkü Nisa'yı söylese kız arkadaşı ilişkisine zarar verebilir." ifadelerini kullandı. Hikmet ise Ogeday hakkında sevgilisini yazmaması gerekirdi, potaya başka birini çıkarmalıydı dedi.

Survivor Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken ayrıldı mı, sevgili mi Son bölüme damga vuran sözler

Haberin Devamı

Batuhan ise, "Benim kız arkadaşım gelecek ve onun potaya çıkma risk, var. Benim onu kurtarabilme ihtimalim yüzde 99 çünkü performans birincisi de ben çıkacağım. Ana onun kimi yazdığını öğrenemeyeceğim..."sözleri ile dikkat çekti.

Survivor Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken ayrıldı mı, sevgili mi Son bölüme damga vuran sözler

Yaşananların ardından Nisa ve Ogeday konsey hakkında konuştu. Nisa Berkan'ın fevri çıkışları olduğunu söylerken, Ogeday Atakan'ı yazdığını Nisa'nın da Atakan'ı yazması halinde açık oylamaya gidebileceğini söyledi. 

AYŞE İLE KRİZ YAŞANMIŞTI

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda kırmızı takıma geçen Nisa, eski takım arkadaşlarının kendisi hakkında yaptığı yorumlara sinirlendi. Ayşe'nin "Mutlu bir takımız" sözleri ile çılgına dönmüştü.

Parkura çıktıklarında Ayşe'nin taklidini yapan Nisa'ya Ogeday'dan tepki gelmişti. Ogeday'ın Ayşe'ye 'Sen haklısın, Nisa yanlış yaptı' dediğini duyan Nisa sevgilisini kast ederek 'Hala Ayşe'yi savunuyor ya s....' demişti.

Nisa'nın bu sözleri sosyal medyada çok konuşuldu. Ogeday'ın takipçileri Nisa'yı sert bir dille eleştirdi.
Yaşanan bu olay Nisa ve Ogeday'ın arasını açmıştı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!