Survivor bu akşam neden yok? Survivor hangi günler yayınlanıyor?

Güncelleme Tarihi:

Survivor bu akşam neden yok Survivor hangi günler yayınlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2020 17:07

Yeni sezonuna geçtiğimiz günlerde başlayan Survivor 2020'nin bu akşam ekranlara gelmemesi nedeniyle, Survivor neden yok sorusunun yanıtı yarışmanın takipçileri tarafından araştırılmaya başlandı. TV8 ekranlarında yayınlanan Surivor Ünlüler Gönüllüler'de salı akşamı yaşanan heyecanın ardından yeni maceralara ortak olmak isteyen izleyenler, Survivor'un yayın günlerini sorguluyor. Peki, Survivor bu akşam neden yok? Survivor hangi günler yayınlanıyor? İşte, o konu hakkında ayrıntılı bilgiler...

Haberin Devamı

Survivor 2020 neden yok ve ne zaman yayınlanacak sorusu, programı yakından takip eden pek çok vatandaşın araştırdığı konu olmaya başladı. Hızlı bir başlangıç yapan ve dün akşam eleme süreci geçiren Survivor, bu akşam ekranlarda olmayacak. Peki, Survivor neden yok ve hangi günler yayınlanıyor? İşte, Survivor 2020 hangi günler sorusunun cevabı ve yeni bölüm hakkında bazı bilgiler

Survivor 2020 bugün neden yok ve hangi günler yayınlanıyor sorusu, pazar akşamı itibariyle yayında olan programı izleyen vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediliyor. Peki, Survivor hangi günler yayınlanıyor? İşte, Survivor neden yok ve hangi günler yayınlanıyor sorusunun cevabı hakkında detaylı bilgiler 

SURVİVOR 2020 HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

Survivor 2020, bu yıl pazartesi, salı, cuma, cumartesi ve pazar günleri ekranlarda olacak. Survivor programı ilerleyen günlerde değişkenlik gösterebilecek.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DAN KİM ELENDİ?

Survivor'un 3. bölümünde eleme potasında yer alan Fatma dışında 2 isim daha SMS oylamasına girdi. En çok oy alan isim Ceyhun oldu, diğer isim ise Cemal Can oldu.

En çok oyu alan Ceyhun eleme adayı olarak Makbule'nin ismini verdi. En fazla ikinci oyu alan Cemal Can ise Evrim'in ismini söyledi.

Eleme Fatma, Makbule ve Evrim arasında yaşandı. En az oyu alarak Survivor'a veda eden isim Makbule oldu. Makbule Karabudak, böylece Survivor tarihinde en hız elenen isim oldu. 

Adaya veda eden Makbule, " Benim için kısa ama güzel bir deneyim oldu. İlk gitmek belki kötü oldu ama elimden de bir şey gelmiyor. Herkesin hakkında hayırlısı olsun" dedi. 

BAKMADAN GEÇME!