Survivor Evrim Keklik kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor All Star yarışmacısı Evrim Keklik'in hayatı ve biyografisi hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Survivor Evrim Keklik kimdir, kaç yaşında, nereli Survivor All Star yarışmacısı Evrim Keklikin hayatı ve biyografisi hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2022 02:10

Survivor Evrim'in hayatı, yarışmanın son bölümüyle yeniden gündeme geldi. Adım adım büyük finale giden Survivor All Star'da defalarca eleme adayı olan ve 'potaların kraliçesi' olarak anılan Evrim Keklik, bu kez girdiği son potadan çıkamadı ve Survivor'a veda etti. Adada gösterdiği performansı ve yarışmacı arkadaşlarıyla girdiği diyaloglar ile dikkatleri üzerine çeken Survivor Evrim, yüzme ve sualtı hokeyinin yansıra Fenerbahçe ve Galatasaray voleybol takımlarında yer aldı. Peki, Survivor Evrim Keklik kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, Survivor All Star yarışmacısı Evrim Keklik'in hayatı ve biyografisi hakkında bilgiler.

Haberin Devamı

Survivor Evrim kimdir? sorusu ekran başındaki izleyenler tarafından merak konusu oldu. Gönüllüler takımında yer alan Evrim büyük finale haftalar kala Survivor macerasına elenerek veda etti. İlk 15 yarışmacı arasında giren Survivor Evrim Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'ni bitirdi. Voleybola ara vermeden 10 yıl devam eden Keklik, daha sonra yüzme antrenörlüğü yapmaya başladı.

SURVIVOR EVRİM KEKLİK KİMDİR?

1991 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Evrim Keklik, baba tarafından aslen Çankırılıdır. Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi mezunudur.

İlkokul ve ortaokul yıllarından beri voleybola ilgili olan Evrim Keklik, 10 yıl boyunca Fenerbahçe Kulübünün Voleybol takımında yer aldı. 1 yıl kadar da Galatasaray’da oynayan Keklik, yaşadığı sakatlık nedeni ile voleybola ara vermek zorunda kaldı.

Haberin Devamı

Survivor Evrim Keklik kimdir, kaç yaşında, nereli Survivor All Star yarışmacısı Evrim Keklikin hayatı ve biyografisi hakkında bilgiler

Spor kariyerine yüzme antrenörü olarak devam etmektedir. Sporcu kimliğine güvenen Evrim Keklik, 2020 Survivor Gönüllüler takımında mücadele etti. Yarışma ardından "Hayatın İçinden" sunuculuğunu üstlendi. Şu an bir takımda yüzme antrenörlüğü yapan Evrim Keklik aynı zamanda sualtı hokeyiyle ilgilenmektedir. 30 yaşında olan Evrim Keklik, 1.67 cm boyunda ve 59 kilo ağırlığındadır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!