Survivor Elif Gören kimdir? Survivor 2020 yarışmacısı Elif'in hayatıyla ilgili merak edilenler

Güncelleme Tarihi:

Survivor Elif Gören kimdir Survivor 2020 yarışmacısı Elifin hayatıyla ilgili merak edilenler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2020 20:56

Survivor'un geçtiğimiz sezon yarışmacılarından olan Elif Gören, MasterChef Türkiye'nin yayınlanan son bölümünde gündeme geldi. Yarışmacılar arasında geçen konuşmada ismi geçen Survivor Elif ekran başındakiler tarafından merak konusu oldu.  Bu sezonda performansıyla dikkat çeken ve Survivor'dan elendikten sonra da verdiği demeçlerle gündeme gelen Survivor Elif Gören, yarışmanın son aşamalarına kadar gelmesiyle de adından söz ettirmişti. Peki, Survivor Elif Gören kimdir? İşte, Survivor 2020 Elif'in hayatıyla ilgili merak edilenler.

Haberin Devamı

Survivor Elif Yıldırım Gören'in hayatı izleyenlerin gündeminde yer alıyor.  14 Şubat 1990 yılında Bursa'nın İznik ilçesinde doğan Survivor Elif Yalım Gören ile evli ve  400 metre engelli yarışında uzmanlaşmış kadın koşucudur. Elif Gören, 2012 Yaz Olimpiyatları'ndaki 4 × 400m bayrak yarışı etkinliğine katılan en genç milli atletizm takımı üyesi olmuştur. 

SURVİVOR ELİF KİMDİR? 

Elif Yıldırım Gören, 14 Şubat 1990 tarihinde Bursa'nın İznik ilçesinde dünyaya geldi. 400 metre engelli yarışında uzmanlaşmıştır. 1.70 boyunda ve 55 kilo olan Elif Gören, Kemal Şencan ve Fausto Ribeiro tarafından çalıştırılan ENKA Spor Kulübü üyesidir. Elif Yıldırım Gören, 2012 Yaz Olimpiyatları'ndaki 4 × 400m bayrak yarışı etkinliğine katılan en genç milli atletizm takımı üyesi olmuştur.

Haberin Devamı

Elif Yıldırım Gören, Enka Spor kulübünün İdari Menajeri ve Yöneticisi Yalım Gören ile evli.

Survivor 2020 sezonunun Ünlüler yarışmacılarından biri olan Elif Yıldırım Gören, sembol oyununu kazandı ve 2020’de çeyrek finale kalan ilk isim oldu.

BAKMADAN GEÇME!