Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor 2. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte performans sıralaması

Güncelleme Tarihi:

Survivor eleme adayı kim oldu Survivor 2. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı İşte performans sıralaması
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2020 23:48

Survivor'ın ekranlara gelen 15. bölümünde haftanın 2. dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Rekabetin ve mücadelenin hız kesmeden devam ettiği Survivor 2020'nin 8 Mart tarihli bölümünde eleme için kritik önem taşıyan dokunulmazlık oyunu sonrası konsey toplandı ve gecenin sonunda haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden takımdan bir isim Survivor'da eleme potasına girdi. Peki, Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor 2. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte, Survivor 2020 eleme adayı ve dokunulmazlığı kazanan takım...

Haberin Devamı

Ünlüler Gönüllüler formatı ile ekranlara gelen Survivor 8 Mart Pazar akşamı 15. bölümle sevenlerinin karşısına çıktı. Survivor'un yeni bölümünde haftanın 2. dokunulmazlık oyunu mücadelesi yaşandı. Cumartesi akşamı haftanın ilk dokunulmazlığını ünlüler takımının aldığı Survivor'da, son dokunulmazlık oyunu çetin mücadeleyi ekranlara taşıdı. Peki, Survivor dokunulmazlığı kim kaybetti? Hangi isim Survivor eleme potasına girdi? İşte, Survivor son bölümde yaşananlar ve haftanın ilk eleme adayı...

SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'un yeni bölümünde haftanın 2. dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Dokunulmazlık oyunu sonrasında final dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar bir kez daha karşı karşıya geldi. Zorlu anların yaşandığı 2. dokunulmazlık oyununu bu hafta gönüllüler takımı 3'e 1 kazandı. Ünlüler takımı eleme adayını belirlemek üzere konseye gitti.

Haberin Devamı

ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımı eleme adayını belirlemek için toplandı. Ünlüler takımında yapılan oylama sonrası Survivor'da eleme potasına giren isim Aşkım Burçe Tunay oldu. Haftanın 2. ve 3. eleme adayı, eleme gecesinin yaşanacağı salı akşamı belli olacak.

SURVİVOR PERFORMANS DEĞERLENDİRMESİ

Survivor 2020 3. haftanın performans değerlendirmesi belli oldu. İşte, haftalık ve genel performans değerlendirmeleri; 

Survivor eleme adayı kim oldu Survivor 2. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı İşte performans sıralaması

Survivor eleme adayı kim oldu Survivor 2. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı İşte performans sıralaması

1. DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANMIŞTI?

 7 Mart 2020 tarihli Survivor'un 14. bölümde Ünlüler takımı ile Gönüllüler takımı, haftanın ilk dokunulmazlık oyununda mücadele etti. Oyun sonucu avantajı ünlüler takımı elde etti ancak oyunun kazananı 10-9 ile gönüllüler takımı oldu. 

 
   

BAKMADAN GEÇME!