Survivor Dora kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor 2021 yarışmacısı Uğurtan Dora’nın hayatı

Güncelleme Tarihi:

Survivor Dora kimdir, kaç yaşında ve nereli Survivor 2021 yarışmacısı Uğurtan Dora’nın hayatı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2021 00:22

Survivor Dora'nın hayatı yarışmanın son bölümünde gündeme geldi. Çağrı ve gönüllüler takımı arasında yaşanan kavgaya dahil olan Survivor yarışmacısı Uğurtan Dora, adından söz ettirdi. Parkurdaki performansıyla olduğu kadar son bölümde yaşanan tartışmayla da dikkat çeken Uğurtan Dora'nın lisanslı basketbol deneyimi bulunuyor. Çeşitli spor dallarıyla ilgilenen Survivor Dora bir dönem tercümanlık yaptı. Peki, Survivor Dora kimdir? İşte, Uğurtan Dora’nın biyografisi ve hayatıyla ilgili merak edilenler.

Haberin Devamı

Survivor yarışmacısı Uğurtan Dora , Gönüllüler takımında verdiği mücadele ile dikkat çekiyor. Sutopu, jimnastik, kürek, basketbol, ve fitness gibi birçok farklı dalda deneyimi bulunan Survivor Dora Çağrı ile yaşadığı tartışma ile gündeme geldi.

SURVİVOR DORA KİMDİR?

Gönüllüler takımı yarışmacısı 7 Kasım 1984 İstanbul Şişli doğumlu. Saint Benoit Fransız ve Sakıp Sabancı Anadolu Lisesini tamamladıktan sonra İzmir’deki Dokuz Eylül Üniversitesi’nin lisans bölümünü kazandı.

Çeşitli spor dallarıyla ilgilenen Uğurtan Dora’nın sutopu, jimnastik, kürek, basketbol, ve fitness gibi birçok farklı dalda deneyimi bulunuyor. Lisanslı basketbol geçmişi olan Uğurtan Dora, aynı zamanda Fas, Cezayir, Tunus ve İran’da IMMİB ticaret heyeti ve bakanlar kurulu adına tercümanlık yaptı.
2013-2018 yıllarında özel bir firmada yöneticilik görevini üstlenen Uğurtan Dora’nın oyunculuk deneyimi de var. Uğurtan Dora, bu zamana kadar 50’dan fazla reklamda rol almıştı.

Haberin Devamı

ENKA – TOFAŞ - Beykozspor’da lisanslı olarak basketbol geçmişi de bulunan Dora, sosyal medyayı da etkin kullanıyor.

BAKMADAN GEÇME!