Survivor Cemal Can Cansever kimdir kaç yaşında? İşte Cemal Can'ın bilgileri

Güncelleme Tarihi:

Survivor Cemal Can Cansever kimdir kaç yaşında İşte Cemal Canın bilgileri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2020 17:01

Survivor yarışmasının sevilen isimlerinden Cemal Can kimdir ve kaç yaşında sorusu internette merak edilen konular arasında yer alıyor.. İşte Cemal Can Cansever'in merak edilen bilgileri

Haberin Devamı

Annesi Rize'li, babası Selanik göçmeni olan Cemal Can 24 yaşında, İzmir doğumlu. Kendisinden 9 yaş büyük, "küçük annem" dediği bir ablası var.

Liseye kadar olan eğitimini İzmir'de tamamlayan Cemal Can, Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim bölümünü okumaya başlayınca bu vesileyle İstanbul'a yerleşti ve arkadaşının bir tavsiyesi üzerine okulunu dondurup İstanbul DJ Academy'de DJ’lik eğitimi almaya başladı.

Survivor Cemal Can Cansever kimdir kaç yaşında İşte Cemal Canın bilgileri

Cemal Can gözyaşlarına boğuldu...

Evrim, Nisa, Ardahan, Yasin ve Cemal Can ödül olarak aileleri ile görüntülü konuşma hakkı kazandılar. Önce ablası ardından da anne ve babasıyla görüşen Cemal Can'ın gözyaşları geceye damga vurdu.

Haberin Devamı

Ablasının 'senin özleminden zayıfladım' dediği Cemal Can'ın duygusallığı annesi ile konuşmaya başlayınca zirveye ulaştı. Cemal Can annesinin 'ağlama' sözlerine, 'Nasıl ağlama? Sen buraya gel de sen ağlama' sözleriyle karşılık verdi.

 

BAKMADAN GEÇME!