Survivor hangi günler yayınlanıyor? Yeni bölüm fragmanında korku dolu anlar

Güncelleme Tarihi:

Survivor hangi günler yayınlanıyor Yeni bölüm fragmanında korku dolu anlar
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2020 18:44

Eleme heyecanının geride kaldığı Survivor 2020 cuma akşamı yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Ünlüler Gönüllüler formatı ile TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'un yeni bölüm öncesi yayınlanan fragmanında Ünlüler takımında bir yarışmacının yere yığılması dikkat çekti. Rekabetin hız kesmeden devam ettiği Survivor'un yeni bölümünü bekleyenler bir yandan da yarışmanın hangi günler yayınlandığını merak ediyor. İşte, Survivor yeni bölüm fragmanı ve yayın günleriyle ilgili ayrıntılar.

Haberin Devamı

Yayın hayatına 16 Şubat'ta başlayan Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler, haftanın 5 günü TV8 ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. 6 Mart Cuma akşamı ekranlara gelecek olan Survivor'da ödül oyunu heyecanı yaşanacak. Öte yandan yarışmanın yayınlanan yeni bölüm fragmanında ünlüler takımında bir kişinin yere yığılması çarpıcı anları ekranlara getirdi. Peki, Survivor yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte, o konuyla ilgili bilgiler ve yeni bölüm fragmanından görüntüler.

SURVİVOR HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

Survivor Ünlüler Gönüllüler bu yıl pazartesi, salı, cuma, cumartesi ve pazar günleri ekranlara geliyor. Survivor programının yayın günleri ilerleyen günlerde değişkenlik gösterebilecek.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Survivor'un 6 Mart Cuma akşamı ekranlara gelecek olan yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda ünlüler takımında bir yarışmacının herkes uyduğu sırada yere düşmesi korku dolu anlara neden oldu. İşte, Survivor yeni bölüm fragmanı;

Haberin Devamı

BU HAFTA KİM ELENMİŞTİ?

3 Mart Survivor'un son bölümünde SMS oylaması ile halktan gelen oylar sonrası en fazla oyu alan iki isim Barış ve Ersin oldu. Ersin eleme adayı olarak İrem'in ismini söyledi. Barış ise Sercan'ın ismini verdi.

Yapılan oylamanın ardından Survivor'a bu hafta veda eden isim Derya Can Göçen oldu.

BAKMADAN GEÇME!