Survivor büyük ödülü için gözler Acun Ilıcalı’da! Survivor'da birinciye ne ödül verilecek?

Güncelleme Tarihi:

Survivor büyük ödülü için gözler Acun Ilıcalı’da Survivorda birinciye ne ödül verilecek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2022 18:08

Survivor'da büyük ödülün ne olacağı merak konusu olmaya devam ediyor. Survivor All Star’da final heyecanı yaşanıyor. Dün akşam yarı finalin ardından Ayşe, Batuhan, Adem ve Nisa arasından iki kişi finale adını yazdırmayı başardı. Bu akşam ise SMS oylamasının ardından kazanan isim netlik kazanacak. İşte, Survivor'da büyük ödülle ilgili detaylar.

Haberin Devamı

Survivor'da birincinin ne ödül alacağı merak ediliyor. TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2022’de bu akşam final heyecanı yaşanacak. Finale adını yazdıran Adem ve Nisa arasından bir isim şampiyon olacak. Geçtiğimiz yıl Survivor şampiyonu İsmail Balaban olmuştu. Survivor 2020 şampiyonu olan Cemal Can Canseven 500 bin TL para ödülü almıştı.

SURVİVOR 2022 BÜYÜK ÖDÜLÜ AÇIKLANDI MI?

Survivor şampiyonunun alacağı ödül henüz açıklanmadı. Survivor 2022 şampiyonun 500 bin TL ile 1 Milyon TL arasında bir para ödülü alması bekleniyor. Açıklama yapıldıktan sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

Geçtiğimiz yıl Survivor şampiyonu İsmail Balaban olmuştu. Survivor 2020 şampiyonu olan Cemal Can Canseven 500 bin TL para ödülü almıştı.

SURVİVOR ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA KİMLER VAR?

Haberin Devamı

Survivor 2022 finalinde Nisa Bölükbaşı ve Adem Kılıçcı arasında SMS mücadelesi gerçekleşecek. Dün akşam Tersane İstanbul’da yarı final heyecanı yaşandı. Ayşe ve Batuhan’ın elenmesinin ardından finale Nisa ve Adem kaldı.

BAKMADAN GEÇME!