Stranger Things 5. sezon ne zaman çıkacak, belli oldu mu? Stranger Things 5. sezon ile final yapıyor!

Güncelleme Tarihi:

Stranger Things 5. sezon ne zaman çıkacak, belli oldu mu Stranger Things 5. sezon ile final yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2022 17:37

Dijital platformun en çok izlenen yapımlarından olan Stranger Things 5. sezon için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. 6 yıldır yayın hayatına devam eden dizinin final yapıp yapmayacağı da merak konusu oldu. Peki, Stranger Things 5 sezon ne zaman yayınlanacak, final mi yapıyor?

Haberin Devamı

Sevilen yapımlar arasında yer alan Son olarak 4. sezon 2 kısım ile izleyiciden tam not alan Stranger Things 5. sezon tarihi de merakla bekleniyor. Bir yandan yeni sezon bilgileri araştırılırken, diğer yandan da Stranger Things 5. final mi yapacak araştırmaları hız kazandı. İşte, Stranger Things 5. sezon hakkında merak edilenler...

STRANGER THINGS 5. SEZON NE ZAMAN?

Stanger Things'in yaratıcıları Matt ve Ross Duffer, daha önce dizinin 5. sezonunun yayınlanacağı müjdesini vermişti. Duffer Kardeşler aynı zamanda 5. sezon ile dizinin sonlanacağını da açıklamışlardı. Stranger Things, 5. sezon çekimlerinin ne zaman başlayacağı ve yeni sezonun yayın tarihi hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

STRANGER THINGS OYUNCULARI

Stranger Things oyuncuları arasında Wiona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Sadie Sinkgibi isimler yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!